__

Söndag

Idag kom Disa över och vi red en ganska lång tur på Kulan och Diablo. Det var kondition- och intervallträning som gällde! Det var jätteroligt och hästarna var superfina. Därefter mockade vi alla boxar jättenoggrannt, gjorde verkligen superfint och alla fick nytt spån! Blev så mysigt i stallet! 

Kulan är precis hur pigg som helst just nu, vilket känns konstigt eftersom jag har ridit honom ganska mycket och långa pass under många veckor. Jag har planerat att ställa av honom från och med imorgon och veckan ut. Därefter ridas igång igen eftersom att han vilade så mycket under sommaren. Men så fin som han är just nu är lite förvånande efter så mycket jobb, tror inte han kommer uppskatta vilan så mycket. Får nog ha honom i en hage bara med Lorden nästa vecka eftersom att han är en liten terrorist och väldigt busig redan nu...

Nu när Kulan ställs av ska Caruso som har vilat hela den här veckan nu skrittas hela nästa veckan som kommer och därefter ridas igång igen med mycket markarbete och lite serier och småhinder. Valence har skrittats den här veckan och ska från och med imorgon börja ridas lite mer som vanligt och lägga ner massor med jobb på det dressymässiga arbetet.

Lorden kommer börja hoppas över småhinder i veckan (SJUKT ROLIGT) och Donna ska ridas lite lugnt veckan som kommer och sedan blir det massor med stärkande hoppövningar på små hinder och dressyrjobb som gäller. Ska också fortsätta med klättring- och konditionsjobb med alla hästarna!

I veckan kommer lastbilen hem igen och då kan jag börja åka till ridhuset med hästarna och börja markarbeta och jobba hästarna så att vi kan toppa formen så bra som möjligt inför nästa års tävlingssäsong som börjar med elittävlingen i Grevagården!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback