__

Sjuk, planering och träning nästa vecka!

Jag är sjuk... Vaknade med jätteont i halsen i morse, så jäkla typiskt. Ska faktiskt försöka vila så mycket som möjligt idag, för jag måste bli frisk fort. Jag är annars expert på att ta ut mig så mycket varje dag trots att jag är sjuk, så jag kan ha en förkylning som hänger kvar flera veckor bara för att jag aldrig hinner återhämta och kurera mig.

Det är ingen panik med hästarna heller. Valle, Caruso och Donna kan utan problem vila idag också, tävlingshelgen med så långa resor och stora klasser tar på dem, så en dag extra med återhämtning skadar inte. Men mår jag bättre under eftermiddagen så ska jag försöka rida en lugn sväng var på dem. De andra hästarna har ridits ordentligt måndag och tisdag så de får lov och vila idag helt enkelt.

Tur för mig så har hela tävlingsterminen för nästa år kommit ut på tävlingsdatabasen! :D Jag har suttit och planerat tävlingar fram till juni (jag vet, vissa påstår att jag är lite sjuk...) men det är jättekul och så får man en mer färdig bild på vilka som är de viktiga tävlingarna, när det är kval till tex Falsterbos ungdoms grand prix, när och var man kan debutera en klass osv. Så nu har jag en ganska färdig bild, som självklart kan ändras på vägen. Det är också viktigt att sätta upp mål med varje häst inför året.

Jag håller också på att göra grupper inför Tedträningarna på Runsten nästa vecka. Jag har ju hand om hans träningar på Runsten! :D Det finns fortfarande platser kvar för de som vill vara med och träna! :D Det är torsdag kväll och fredag förmiddag nästa vecka, den 1-2 december alltså.

Jag kommer ju bara ta med mig Valence till Billdals elittävlingar nästa helg. Madonna har presterat fantastikt sen hon kom hit och Caruso har också gått mycket, så kände att de kunde få vara hemma och vila upp sig och ladda inför nästa år istället. Valence och jag måste åka dit, eftersom att tredje kvalet i GHS YR CUP går då!

Men, jag kommer gå direkt in i 140 på lördagen med Valence, så vi kommer åka fredag eftermiddag, så jag kommer träna för Ted på Runsten både på torsdagen och fredagen i alla grupper som finns. Har inte riktigt bestämt vilka hästar som ska med ännu... Men det ska bli jätteroligt och nyttigt att träna för Ted igen, han är världens bästa tränare. Är så glad och tackam över hans enorma engagemang och all kunskap han har givit mig under de här fem åren jag tränat för honom, jag började när Valence var fyra år och typ, gick inte att galoppera på? Hihi...

Är det någon som vill vara med och träna så maila mig [email protected] :)

Mer info om träningarna finns på http://www.runsten.com/?p=3692

Info om Ted på Runstens hemsida

TED NÄTTERQVIST

A-tränare i hoppning och han har själv tävlat mycket framgångsrikt, ridit både stora mästerskap nationellt och även tävlat internationellt. Ted har sedan ett antal år tillbaka ägnat sig åt att träna sina elever både nationellt och internationellt. Han coachar elever ibland annat Sverige, Italien, Finland och USA mycket framgångsrikt. Han har tränat bland annat Angelica Augustsson, Victoria Almgren och Henric Ankarcrona.

Ted är mycket väl insatt i hästens biomekanik och speciellt duktig på att lösa problem för häst och ryttare. Ted Nätterqvist utsågs till Årets tränare av svenska ridsportförbundet 2003.


Min och Valles första träning i år


Kommentarer
Anonym säger:

Kan du inte lägga ut din tävlingsplanering på bloggen? :D

2011-11-23 | 20:06:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback