__

Dagens ridpass

Madonna red jag ut på idag i alla gångarter, inte så länge men första dagen sedan behandlingen som vi gjorde mer än bara skritta. Hon kändes jättefin.

Valence och jag tog en längre runda med ganska mycket galoppjobb. Han var superfin i början, men fick som han kan få ibland några hysteriska utbrott mitt under passet, för att sedan vara jättefin igen. Imorgon tänkte jag åka till ridhuset med honom och verkligen rida igenom honom lite, han har sjukt mycket energi och jag måste lägga ner jobb på dressyrarbetet nu fram till alla viktiga tävlingar börjar igen.

De andra hästarna vilade idag. Imorgon ska jag rida alla under dagen.

Från och med nästa helg börjar tävlingarna och håller på i princip varje helg fram till början av december :D :D SÅ KUL! Imorgon ska jag försöka lägga ut min tävlingsplanering! :) Kram på er så länge!

Saknar Calle så himla mycket. På söndag kommer en ny häst och fyller hans tomma box. Men har pratat med hans nya ägare och hon verkar jättenöjd och allt gick verkligen toppen, sånt blir man så glad av att höra!

Kommentarer
Anonym säger:

vad gör du för övningar när du är ute och rider? valence är ju väldigt pigg så jag undrar hur du får honom lugn ute, min häst är väldigt pigg ute också och det är väldigt svårt att få henne att slappna av och jobba like bra som på banan

2011-10-07 | 22:52:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback