__

En rolig söndag och ny häst i stallet

Dressyrpasset med Valence igår gav verkligen resultat. Idag var han helt fantastisk att rida från det att jag satt upp till jag hoppade av. Jobbade honom ute och han var verkligen en dröm att rida, min älskling. Nu ska jag göra några riktiga dressyrpass i ridhuset denna vecka inför helgens 135 i Södertälje och framförallt nästa vecka inför Strömsholm.

Caruso vilade idag igen. Ögat är fortfarande inte helt bra så känner mig lite bekymrad över det. Imorgon ska jag ringa veterinären igen, men ögat har ingen skada längre men han öppnar inte ögat helt ännu och ser lite svullen ut i ögonlocket, min lilla prins, vill att han ska må helt bra nu.

Donna reds på banan en stund, red mest längs med spåret och över diagonalen för att inte rida på för mycket böjda spår ännu. Hon är superfin i skritten och galoppen men traven känns lite svag fortfarande. Tror hon behöver några veckor för att stärka sig och med tiden kommer hon bli alltmer liksidig nu när vi rättat till hennes kors. Hon var världens mysigaste innan vi skulle rida, hur kelig som helst och la hela huvudet i famnen. Hon har en helt fantastisk personlighet den flickan!

Lorden skrittade jag ut på idag ca 40 min, hade sadel på och han var så pigg och så glad, känns superfin. Han går fortfarande barfota efter operationen men ska få skor om några veckor när han ska börja ridas mer i trav och galopp. Han blir ibland lite öm på grusvägarna så idag red jag en runda där den finns en jättefin gräsväg, det var mysigt.

Kulan red jag på banan idag, hoppade en studsserie med honom och travhoppade två räcken med travbom framför. Avslutade passet med att rida runt fyrkantsspåret i så kort galopp som han bara kan, och det tycker han är riktigt jobbigt, men han var riktigt fin. Älskar att rida honom, han kommer bli min framtida stjärna med åren. Kulisbulis <3

Och nu står en ny kille i stallet, en 12-årig holländsk valack. Diablo heter han, hur vacker och snygg som helst. Har inte ridit honom än, men sett hans ryttare rida honom idag när de lämnade honom hos oss. Ska bli superspännande att jobba med honom. Förhoppningsvis ska vi ut och tävla en del och sedan ska han säljas. Här är en bild på honom :)


Kommentarer
Lindish säger:

Jäklar vilken snygg häst :D

2011-10-10 | 08:23:27
Cherie Mårtensson - Mamma till Emma säger:

Gud vilken snygg häst!

2011-10-10 | 08:47:24
Bloggadress: http://mammacherie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback