__

Gårdagens ridpass med Valence

Igår hade jag ett helt fantastiskt pass på banan med Valence. Hade lite små övningar som vi jobbade med, kan visa en bild senare. Travhoppade lite med bom framför samt jobbade på en linje med böjda spår och tre hinder på väldigt låg höjd. Han var helt fantastiskt och under travhoppningen, väntade han verkligen in hindret och hoppade verkligen genom hela kroppen med fantastiska språng. Ska bli så roligt att träna med honom för Ted imorgon.

Nu är jag förstås ännu sjukare än igår, så det är inte så kul. Måste ändå rida Valence och Caruso idag, hoppas att det inte blir ännu värre av det. Har varit tvungen att ställa in hoppträningen idag för mina elever, så himla tråkigt :( Menmen, måste vara rädd om mig själv när jag är sjuk för en gångs skull, annars tar det flera veckor innan jag tillfrisknar!

Nu ska jag åka med mamma till sjukhuset, hon bröt fotleden för tre veckor sedan. Igår bröt en av mina närmaste vänner foten på två ställen, och har legat kvar på sjukhuset över natten och ska opereras idag. Stackars vännen :'( Ska hälsa på henne idag på sjukhuset också!


Uppdaterar mer ikväll! Har ni några frågor får ni gärna ställa dem så svarar jag så fort jag hinner!

Kram sålänge!

Kommentarer
FO säger:

Hur ser ditt träningupplägg ut på varje häst? :)

2011-09-29 | 17:48:29
ida säger:

hej, hur lång är du?

vilka är dina bästa meriter på ponny?

väldigt tacksam för svar! :)

2011-09-29 | 19:18:48
Anonym säger:

Du är så himla duktig så bild på övningar vore jätte roligt att se och läsa om! :)



Sen undrar jag som kommentaren ovan hur du lägger upp träningen för varje häst, både för dagen, veckan, månaden och året :)

2011-09-29 | 23:08:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback