__

Tävlingar i höst

Jag är verkligen jättetävlingssugen nu. Några tävlingsfria helger och jag får sån otrolig längtan! Det ska bli så roligt att komma igång med kvalen till Scandinavium, jag bara SKA dit i februari. Vi snubblade verkligen på mållinjen i år men nu ska vi nå hela vägen fram.

De tävlingarna som är inplanerade än så länge är Södertälje nationell om två veckor. Valence och Caruso går då 135 på lördagen som första inomhusstart för säsongen. Kulan går 120 på fredagen i Södertälje. Veckan därpå är det Strömsholms elit och Valence och Caruso kommer då båda gå kvalet till YR GHS Cup som det numera heter i 140-hoppning. Caruso går förmodligen även kval till lilla Grand Prix 140 samma dag. Valence hoppas jag förstås på till delfinalen 145 på söndagen. Det är honom jag helst vill satsa på i alla kval till Scandinavium. Han har mycket mer rutin och dessutom blir han bara bättre ju mer spektakulära banor det är, då stortrivs han! Jag är säker på att han skulle trivas alldeles utmärkt i Scandinavium :D Hihi...

Därefter följer fler stora elittävlingar under hösten, kommer bli riktigt kul. Vilka tävlingar Donna ska följa med på bestämmer hennes ägare, hon har precis kommit hit och ska kollas hos kiropraktor så vi får se vilka hon följer med på. Kulan ska få gå de större tävlingarna som går i närheten och mest förberedas för nästa år som 6-åring. Lorden kommer kunna följa med i början av nästa år på de stora tävlingarna igen.

Så det är så planeringen ser ut just nu! :)

Mitt hjärta <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback