__

Lång och härlig dag!

Idag har det varit en riktigt härlig dag! Erika kom i morse så red vi ut på Valence, Caruso, Madonna och Lorden. Alla var riktigt fina, pigga och härliga! Erika red förstås Caruso och hon kände att arbetet igår givit resultat med formen och rörligheten. Väldigt skönt och roligt att höra!

På eftremiddagen bar det iväg mot Hista och jag hade hoppträning för en ganska stor grupp. Det gick jättebra och var lika roligt och inspirerande som vanligt.

Jag hoppade också Amoremi innan träningarna, vilket gav samma häftiga känsla i sprången som vanlig. Det var länge sen jag hoppade henne sist, i januari tror jag. Hon hoppade med världens bjudning, var säker och hoppade stora och luftiga språng. Har verkligen aldrig suttit på en häst med den kraften och spänsten i sprången! Riktigt häftigt! Kanske kan lägga ut ett lite videoklipp för Erika var så snäll som filmade.

Hoppade också Scrållan på kvällen. Hon var riktigt duktig idag, massor med motor och luftiga språng med stor marginal. Johanna gör ett fantastiskt jobb med henne till vardags, vilket gör det lätt för mig att "bara" hoppa henne. Hon är en dam med extremt humör och man måste verkligen få henne med sig, och Johanna lockar bara fram dessa positiva sidor och det går framåt hela tiden åt rätt håll! Jättekul!


Amoremi

Kommentarer
Johanna säger:

Gulliga du , du är så snäll som säger sådana peppande saker!=)

Kram på dig/ Johanna

2012-04-22 | 21:38:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback