__

Filmen

Ja, som ni ser blir hela den linjen ganska dålig. Jag tycker egentligen ridmässigt att jag kommer in bra över a, men just på Valence hade jag verkligen behövt ta en ordentlig halvhalt innan och "börjat om" på banan inför trekombinationen. Jättetråkigt att det blev som det blev, han fick på tok för trångt eftersom han inte backar av och tänker så mycket själv. Det var mer min plan vid bangången som var fel, än ridningen eller hästens språng.

Och bry er inte om vad speakern snackar om i början, det är verkligen ingenting jag har sagt. Vet inte vad det var för konstiga saker han pratade om, jag hade iallafall inte sagt något innan. Men jag kom ju in som reserv och hade varken box eller band, så jag kan tro att någon i klubben kanske sagt några ord som speakern skulle säga. Har ingen aning, men jag blev lika förvånad själv. Ankare i laget och vinna i globen? Stora ambtioner med mitt tävlande? Säger man väl inte där? Konstigt! Men hur som helst, strunta i det!


Kommentarer
Rebecka Fredriksson säger:

Man ser verkligen hur svårriden Valence är, och hur bra du sköter om det. Min knasiga ponny påminner lite om honom (i mitt tycke iaf!), och jag skulle tycka det var jätteroligt ifall du skulle kunna hoppa honom någon gång. Du är den ända personen jag skulle kunna be om hjälp, då jag vet hur pass lugn och duktig du är.
Skulle det gå att lösa? Vi betalar såklart och kör upp till er (då vi bor i Norrköping) i sådana fall. :) Även om Rally är en D-ponny bär han upp mig på 177 cm utan problem alls. Alltså är han ingen liten ponny, så du behöver inte oroa dig för det.

2012-12-02 | 21:25:05
Bloggadress: http://rebeckabinkle.blogg.se/
Lina säger:

Det skulle vara kul om du ville skriva varför du valde just valence i Globen? Varför inte caruso, Donna eller raimus? :)

2012-12-02 | 21:34:26
Hanna säger:

Jag är också nyfiken på svartet på ovan fråga :)
Valle såg fin ut, dock otur i kombinationen!

2012-12-03 | 11:17:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback