__

Så himla fina hästar!

Nöjd med dagens hoppning som bara bestod av en oxer och ett räcke på vardera diagonal. Hoppade lite större språng på hästarna för att känna på det igen. Alla var så fina! Tog Caruso istället för Valence då han är ännu mer igång! :)

Korta filmsnuttar kommer imorgon. Bjuder på två bilder på Caramelle som överraskade oss återigen med att ha utvecklat sina språng rejält! Satte höjd, flagade svansen och öppnade upp fint i bak! Börjar tro grymt mycket på den här flickan för framtiden med tanke på vilken enorm utveckling hon gör hela tiden i sin hoppning!



Kommentarer
Lena säger:

Hej Amanda! Tycker du är så grymt duktig och Ambitiös som är väldigt mån om alla hästar, även de som inte är dina egna :)

Jag har några frågor till dig:

1. Hur påverkar hoppningen caramelle med tanke på att hon bara har ett öga? Är hon "på" hindret eller backar hon av mer än vanligt när det blir högre?
2. Om du skulle fått ett Wild card eller kvalat in till internationella hoppningen i Falsterbo med någon av dina hästar, hade du tagit chansen då? Kommer du åka dit i annat fall?
3. Jag planerar att söka sponsor inför 2013, hur tycker du jag ska gå till väga? Blev du kontaktad av hästshopen?

Sista lite roligare frågan:
Vilka 10 hästar på elitnivå (seniorerna) hade du velat rida? :)

Tack för en otroligt bra blogg!!! :D

2012-12-29 | 01:56:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback