__

Underbar dag!

Den här dagen har varit fantastisk!

Amanda kom på förmiddagen så åkte vi till ridhuset och hoppade lite studs och en oxer-oxer serie på Kulan och Ramius. Hoppade stora hinder i slutet, Ramius bara en gång men han var så jättefin. Sååå kul att hoppa honom igen. Kulan hoppade väl och har ett så underbart mod på hinder, styrkan och kraften saknas fortfarande lite emellanåt, men scope har han definitivt massor av!

Därefter fixade vi och gjorde fint i stallet för att sedan efter lunch ta en lång galopprunda på Madonna och Caruso i skogen. Vi red barbacka och båda hästarna var otorligt fina!

Efter det åkte Amanda hem och jag red ut på en långtur med Svampen som tagit det lite lugnare några dagar. Han hade obegränsad energi idag, men även om själva ridkänslan och lydnaden inte är den bästa dessa dagar så gör det ju en väldigt glad iallafall! :D

Nu kommer snart Erika så ska vi rida ut på Paul och Caramelle och kondtitionsträna på grus (snö) vägarna. Hur mysigt som helst! Har en känsla av att Caramelle kommer tycka att det är minst lika härligt som vi, misstänker att ett och annat bocksprång kan förekomma också... ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback