__

Dagens ridpass

Erika har varit här på morgonen och förmiddagen så vi har ridit alla hästarna! :)

Vi började med Valece och Caruso, tog en ganska lång tur och båda var jätteglada och extremt pigga! Så mysigt att vara ute i solen och snön, bra träning och samtidigt så himla roligt!

Därefter red vi på Lorden och Madonna samma runda som med Valence och Caruso. Det var jättekul, för vi red barbacka! Mycket galopp blev det och båda hästarna var så otroligt glada, pigga och lite busiga! Jag satt mest och skrattade under galoppintervallerna på Madonna, dels för att det såg kul ut när Erika red Lorden som var så otroligt pigg och öronen bara var spetsade och dels för att Madonna verkade tycka att det var livet att galoppera i snön! Tror att sånna här rundor är viktiga för motiivationen både hos hästen och ryttaren, att njuta och ha roligt och minnas varför man en gång började rida!

Därefter red vi en lugn tur på Furran och Kulan ute i skogen, mestadels skritt eftersom Furran hoppades igår och båda ska tävla på lördag. De var väldigt positiva och det var en mysig ridtur!

Tack Erika för en jätterolig dag så här långt! :D


Snön är jättemysig att rida i men måste erkänna att jag verkligen vill ha vår NU! Här är en bild från slutet av oktober, så vi hade ju tur med att vintern kom så sent iallafall!

Kommentarer
Emma säger:

Hej Amanda! Tänkte bara höra om du även tar emot hästar för inridning? Jättebra blogg, du är fantastiskt duktig och en riktig inspirationskälla:)

2012-02-16 | 16:09:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback