__

Dagen så här långt...

Valence och jag tog en runda i skogen barbacka med ponnyhackamore och hade det mysigt. Klättrade upp för långa backen 5 ggr :)

Caruso och jag tog red ut i skogen, galoppjobbade massor och han var extremt pigg men samtidigt helt otroligt lydig, vilket är en kombination som inte kan kännas annat än fantastisk. Den där hästen är bara ett nöje att sitta på varje gång!

Scrållan hoppades i ridhuset och var superduktig! Hoppade en enkel bana med kombination och avslutade på ca 90 cm, vilket är höjdrekord! :) Hon var jätteduktig och hoppade det väldigt lätt! På söndag ska hon gå pay'n jump 80 och 90 cm! :)

Madonna red jag på backen och hade 6 travbommar på långsidan. Gjorde lite övningar före och efter, såsom volter i hörnen där hon fick gå både in- och utåtställd, slutor och öppnor på långsidan osv. Hon var så fin, lösgjord, framme på bettet och jättefin form, kändes väldigt elastisk! Sedan la jag om bommarna till galoppbommar i stället och då blir hon lite väl ambitiös och nästan tar små hopp över bommarna. Eller som Ted lärt mig, går över till en fyrtaktig galopp. Hon var riktigt fin idag, så kul! Börjar kännas maffigare i fram också, tror hon har musklat halsen, nacken och bogen ganska mycket senaste tiden faktiskt, finns mer framför mig nu när jag rider känns det som.

Kulan får nog vila idag tror jag.

Lorden ska visas ikväll, helt sjukt. Har liksom inte ens bestämt mig ännu om detta är rätt, la ut annons igår kväll och det är två som ska provrida den här veckan... Samtidigt känns det som att det här andra som i så fall händer är väldigt kul och intressant, och att jag ändå vet att Lorden måste säljas en dag, och just nu hamnar han lite mittemelllan. Jag kan inte ta med honom på de allra största tävlingarna eftersom att det är dyrt nog att åka med Valence och Caruso som är prioritet ett för mig, och Lorden ska gå större tävlingar än vad Kulan gör... Samtidigt skulle jag så gärna vilja etablera honom i 140-klasserna innan... Men jaja, provrida skadar ju inte. Det behöver inte komma något av det. Tror jag hoppar Lorden i 120 och 130 på pay'n jump nästa söndag! Jag har faktiskt väldigt mycket beslutsångest, gör jag rätt? Men vi får se hur det blir, får ha ett öppet sinne just nu...

Fick en fråga om jag skulle sälja Lorden för att köpa mig in på Madonna, ganska gullig fråga faktiskt :) Men så är det inte :) Madonna är här för att utbildas och tävlas upp i klasserna och kommer ligga ganska högt i pris när hon fått visa vilka stora kvalitéer hon har i sig!

Kommentarer
C säger:

på vilken sida ligger lorden ute på annons:)

2012-01-23 | 22:34:52
S säger:

Bor i närheten och undrar var den där långa backen ligger ngnstans? Har inte lyckats hitta ngn bra själv!

2012-01-24 | 08:12:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback