__

Nu har det varit dåligt med uppdatering...

Ja, jag vet att jag varit urusel på att uppdatera senaste dagarna...

Ryttargalan var fantastisk! Gud så roligt det var. Jag fick rysningar flera gånger när det delades ut priser som årets bragd som Roffe fick, årets ryttare som Roffe fick, årets häst som blev Ninja la silla och årets komet som blev Angelica Augustsson. När de gick upp mot scen så var det en gigantisk tv-bild där Roffes sista runda vid EM var och när det var Angelica så var det hennes ritt i Scandinavium. Man fick rysningar genom hela kroppen och tårar i ögonen, vilka fantastiska prestationer, ryttare och hästar. Helt fantastiskt! Att sedan dansa och mingla så nära alla dessa förebilder känns lite unikt. Just Roffe och Angelica är för mig mina största förebilder och de har ju nått dit jag vill nå en dag. Dessutom är båda så otroligt begåvade och är trots all framgång så oerhört trevliga och jordnära. Fantastiska förebilder för mig, livs idoler kanske till och med.

Det var också väldigt roligt att träffa alla ryttare från Skånetrakten som jag normalt bara träffar på alla meeting! Ibland önskar jag att jag var Skånebo!!!

Hur som helst, jag är fortfarande sjuk, vilket inte alls är kul. Men veckan bjuder på många spännande saker... Så jag ska skärpa mig med uppdateringen och så får ni följa med på allt som kommer hända...

Titta på den fantastiska intervjun i slutet på Angelicas film, man blir ju alldeles tårögd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback