__

Riktigt bra dag!

Valence delade VINSTEN i 140 idag efter en felfri grundomgång där min fina vän Mikaela Zimdahl (tavlingsryttaren.se) också var felfri i grunden med Saturnus. Men på grund av fruktansvärt spöregn valde vi att dela på segern och spara på våra stjärnor! Mickis och jag har varit goda vänner många år och det kändes som det bästa, klokaste och även roligaste sättet att avsluta dagen på! Han var dubbelnolla i 130 också och 5:a! Valence hoppade magiskt idag verkligen. Han är i riktig storform, min stora stjärna!

Lady Madonna har varit jätteduktig och det är så stor skillnad på henne nu efter kiropraktorbesöket. Hon var dubbelnolla och riktigt snabb i 130, kom tvåa väldigt nära segern. I 140 hoppade hon ännu bättre men fick ett pet på ett räcke. Jag är så glad för hon hoppade fantastiskt genom trekombinationen som hon har haft lite problem med på b-hindret ett tag, men nu backade hon av och satte ordentligt höjd över b! :) Rutinen kanske börjar ge resultat nu! Madonna var dock snabbaste 4-felaren och kom 3:e placerad! Vilket innebär att hon är kvalad till YRSM!!!

Ramius har hoppat makalöst, jag har ibland lite svårt att sitta kvar. Fick ett pet i 140 egter att jag fick lite problem att få tillbaka honom på en linje och han kom för högt upp med huvudet. Annars luftade han i snitt 2dm i höjd på de andra hinderna. Riktig stjärna för framtiden, så glad över honom!

Kommentarer
Sofia säger:

Grattis Amanda!!!! Så himla bra!! Du kommer komma så långt med din inställning, ditt engagemang, din enorma kunskap och sättet och kärleken du visar och behandlar alla dina hästar på!

2012-07-08 | 22:46:37
Sophia säger:

Grattis Amanda!
Härligt att hästarna är i toppform :)

2012-07-09 | 01:27:53
Bloggadress: http://sophiakarlsson.blogg.se
sofia säger:

åh, stort stort grattis!!!

2012-07-09 | 09:56:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback