__

Underbara hästar

Är bara så glad över de hästarna jag har hemma nu, så mycket kvalité och kapacitet i dem allihopa! Valence är i sån toppform, han är bara helt fantastisk just nu!! Hoppas att jag kan hålla i det hela vägen fram till SM. Ramius ger mig så mycket glädjerus varje dag, sånt scope och kapacitet i sin hoppning, aldrig känt något liknande. Han motsvarar minst Valence i toppform. Båda två är helt otroliga! Caruso och Lady Madonna är också i superfin form och känns så fina i markarbetet och hoppar strålande, så väl genom kroppen och stora språng. Kulan är lite mer igång ordentligt i sin träning igen och är riktigt fin, men tyvärr har han inte fått på sig skor ännu, hoppas det löser sig i nästa vecka.

Emma är en fröjd att rida varje dag men nu har vi bokat besiktning för henne på torsdag nästa vecka, så hon åker nog tyvärr snart eftersom hon blir såld. Det roliga är att hon stannar i närheten så jag får se och följa henne hela tiden med sin nya ryttare. Det är jag väldigt glad över för vilken fantastisk individ hon är den hästen.

Snart står två boxar tomma i stallet, vi får se när det kommer en ny häst hem hit, det är mycket som dykt upp men ingenting som står klart ännu. Förhoppningsvis kommer ett 6-årigt sto som varit planerat länge om hon är frisk från sin skada i mitten av augusti. Hon ska vara här en längre tid bara för träning och tävling, hennes ägare har själv fött upp henne och vill behålla henne men ska studera utomlands länge. Det vore väldigt roligt om hon kom för jag har sett henne på tävling och gillar hästen jättemycket, tror hon har massor med potential! Men vi får se vad som händer framöver. Är iallafall helt lyrisk över mina fantastiska hästar hemma. Jag är så lyckligt lottad som har dem!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback