__

Back on track

Igår mådde jag betydligt bättre! Var hos kiropraktorn på förmiddagen för en check av Bernity (vi kallar henne Emma). Hade också veterinären ute som vaccinerade henne och nykomlingen Ramius, vi kallar honom Musse! Alla hästarna reds dessutom igår, Erika hjälpte mig med en, Kulan och Caruso reds på banan och de andra ut i skogen. Alla var hur fina som helst! Idag har också alla ridits, Emma och Musse lite lugnare eftersom de vaccinerades igår.

Jag kommer alltså åka på Strömsholmstävlingen och det är fyra hästar som ska tävla där. Vi åker mellan såklart. Imorgon är första dagen tävlingarna sätter igång och då följer Madonna och Lorden med. Ska bli hur kul som helst verkligen! Madonna går 130, förklass för laget, Lorden 120 och 130. På fredag följer Caruso, Valence och Madonna med och går alla kvalet till lilla GP 140. Därefter får vi se vilka hästar och klasser det blir lördag och söndag.

Jag är helt överlycklig över att känna mig så mycket bättre igen, och är supertaggad inför Strömsholms fina tävlingar på slottsbanan!


Kommentarer
Caroline säger:

Skönt att du känner dig bättre! Man har ju bara "en hälsa" och kropp - viktigt att ta hand om. Jag är likadan och kör bara på... Men bara att låta kroppen vila ibland. Lycka till på Strömsholm!!! P.s såg dig för ett par veckor sedan i Märsta, men vågade inte riktigt säga Hej. Lite svårt iof eftersom vi båda red fram hästar. Hur som helst - Hej! :)

2012-06-06 | 19:16:37
Bloggadress: http://littleworldof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback