__

Framme i Falun

Nu har hästarna veterinärbesiktats och varit ute på promenad. Det regnar sjukt mycket just nu i Falun och underlaget ser riktigt blött ut, får se vad hästarna känner för det.

Furiosa fick stanna hemma för att hon inte känts alls bra i ridningen under veckan, jag ville inte ta med henne till en så pass stor tävling när hon inte känns helt fit for fight just nu. Några dagars paus får hon istället så får jag se i mitten av nästa vecka om hon känns bättre, då ska hon gå en regional tävling 120+130 nästa helg istället. För att hennes ägare skulle slippa kasta pengarna i sjön så ersatte vi hennes plats med Lorden istället. Tänkte först ta med Kulan och rida unghästklasser här men han är redan anmäld och betald till en unghästtävling på onsdag eftermiddag. Lorden har gått ganska hårt i veckan så jag hoppas att han känner sig taggad ändå, men det känns som det för han är helt speedad för tillfället. Madonna verkar dessutom väldigt lycklig över att ha sin pojkvän med sig på tävling.

Valence, Madonna, Caruso och Lorden är alltså de fyra hästarna som är med oss till Falun. Lorden går 130 idag medan de andra tre går 140.


Kommentarer
evelina säger:

hej, vad heter det bettet ? vad är har den för inverkan?

2012-05-11 | 12:25:24
Bloggadress: http://plogskogsevelina.blogg.se/
madeleine säger:

Lycka till!

2012-05-11 | 14:07:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback