__

Minst sagt fullspäckad vecka!

I veckan händer det väldigt mycket. Ikväll ska jag ha hoppträningar under kvällen samt hoppa Amoremi efter. Jag ska även hoppa Scrållan i veckan inför hennes tävling i helgen!

På fredag kommer en ny försäljningshäst till stallet. Det ska bli roligt och spännande och äntligen får Erikas häst en boxgranne!

I helgen är det tävling som gäller. Scrållan ska gå två 1m-klasser och Zorba 1m och 110 i avd. A. På söndagen ska jag tävla Madonna 130 och 140 samt Lorden i 120 och 130. Det är ursprungsplanen iallafall.

Nästa vecka drar Strömsholmstävlingarna igång. Lady Madonna och jag blev reserv i laget i kvartsfinalen tyvärr, känns jättetråkigt eftersom att jag älskar att rida i lag och tror att vi hade kunnat bidra med en insats för laget! Jag satsar på Strömsholms lilla Grand Prix med henne då istället men hon ska ändå gå en förklass för lagomgången om vi av någon anledning ska hoppa in och rida i laget ändå. Måste se över alla klasser och dagar i Strömsholm, Valence, Caruso, Madonna och Lorden ska med och tävla under Strömsholmstävlingarna!

Igår åkte Furiosa hem till sina ägare igen. Vill tacka Furiosa och hennes ägare för samarbetet under den här tiden! Det innebär att hennes box numera står tom, så vi får se om det kommer en ny häst såsmåningom.




Kommentarer
Anonym säger:

Varför har hon åkt hem redan? Kram

2012-05-29 | 10:51:48
Johanna Nordin säger:

Jag undrar vad du tar i månaden för att ha en häst hos dig på försäljning? Med vänlig hälsning, Johanna

2012-05-29 | 12:29:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback