__

Finns inte många saker som kan göra en så glad som kommentarer som denna - TACK!!!

Följt din blogg och nogg länge länge! Du är en mycket stor inspirationskälla för mig och för många många andra. DU är du och det är det som gör dig så unik och din egen känsla för ridning och du får ut det bästa ur alla hästar du sitter på verkligen och det ser så lekande lätt ut. DU är grymt duktig och det är tråkigt och se när ditt självförtroende går i botten och du blir osäker när det blir motgångar:( du kommer lyckas om du bara fortsätter och kämpa och låter dig själv både lyckas och misslyckas. Blod svett och tårar till högsta toppen stämmer nog in ganska bra va ;) DU är grymt duktig och rider med en enorm känsla, glöm aldrig det :) SYND att du säljer caruso :( men förstår din tanke..


Kommentarer
Ewe säger:

Du förtjänar sånna kommentarer varje dag för det stämmer så väl ! Hoppas du tar åt dig och är stolt över dig själv :)!!!

2012-09-20 | 06:48:21
Victoria säger:

Kunde inte ha sagt det bättre själv! Du är en grym ryttare och en otroligt stor talang!! :)

Hoppas att du kryar på dig och snabbt mår bra igen! :)
kram

2012-09-20 | 14:24:07
Bloggadress: http://vican.blogg.se
Anonym säger:

Jag har också läst din blogg länge och kan bara hålla med i denna kommentar! Tycker du rider otroligt trevligt, har en sund inställning till hästhållning och är otroligt inspirerande!

2012-09-22 | 17:19:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback