__

Gårdagens tävling

Är supernöjd med Zorba som varit borta från hoppningen sedan juni och gjorde nu comeback trots att hon bara hoppat några gånger. Hon hade 0+4 i 1m och 0+0 4:a i 110. Hon har inga tveksamheter inne på banan utan verkar tycka att det är hur kul som helst och vill vara felfri! Nu ska hon förberedas inför inomhussäsongen och tanken öär att hon ska få göra 3-4 120-starter inomhus i höst.

Vinceur är nog en oslipad megatalang. Holy vilka språng och vilken kraft han har!! Sedan springer han på i all fart och går med huvudet högt i himlen, men superförsiktig och riktigt mycket språng. Är helt förälskad! När jag såg honom på annons för det priset och såg filmen på 1 minut med travhoppning tänkte jag att det kunde vara värt att lägga lite tid och jobb för att såsmåningom sälja, på filmen såg jag att hästen älskade att hoppa. Men att det skulle komma en häst med dessa språng kunde jag inte drömma om.

Caramelle och jag fick inte till någon bra runda alls, och jag får verkligen ta på mig det. Lyckades inte få ihop henne till en energisk och bärig galopp utan det blev bara tomt och långt fram till hinderna utan tryck. Jag måste lära mig hitta knapparna med henne och att vi två får växa ihop och bli ett ekipage. Hon måste också få upp både kondition och styrka, men ser fram emot att jobba med henne! Kommer få hjälp av hennes ägare och uppfödare också, det blir nog jättebra!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback