__

Hoppning

Hoppade bana på Ville idag vilket gick jättebra! Efter uppvärmningen hoppade vi en bana på 120 cm och sedan en bana på 130 cm. Han hoppar mer och mer genom kroppen och känslan är riktigt bra!

Callisto fick hoppa lite olika typer av serier och styrkeövningar. Inte speciellt många gånger för man får inte glömma bort att han fortfarande är fyra år (snart fem). Han var jättepigg och fin men fortfarande latjar han med sin matte en hel del... Blir lite små banor med mycket fokus på lydnad i veckan som kommer tror jag... ;)

Bästa Amanda var med och hjälpte till så filmer kommer lite senare ikväll! :)

Red också långritt på Valence och Ramius. Valle var helt fantastisk idag, vilken känsla! Vi fick också sällskap av finingarna Amanda och Felicia tillsammans med deras Kulan och Flying Emma. En underbar uteritt med mycket galopp och kuperade vägar!

Ramius var lite svårare idag än vad han har varit de sista veckorna. Hade hackamore och han var otålig och ville iväg och blev stark. Vägrade göra halt och stå still på hemvägen så det tränade vi mycket på. Blev bättre i slutet i alla fall, annars kändes han helt okej!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback