__

Det går bra för Monalisa!

Fick ett väldigt glädjande och fint sms på mobilen häromkvällen! Det går jättebra för Julia som är Monalisas nya ryttarinna! Lisa går i stora fina gräshagar med kompisar och allt verkar gå riktigt bra i ridningen. Hon hade hoppat Lisa och hon hade visat upp sina gummibollstalanger då också visade det sig!

Det är riktigt roligt att det fungerar så bra mellan dem. Lisa är ändå en lite känslig och speciell brud i lyxförpackning! Hon har mycket energi och i hoppningen så gäller det att ha balans och följsamhet på henne! Jag hann ju inte ta henne så jättelång i utbildningen heller så jag är verkligen glad över att hon fick hamna hos en duktig ryttare.

Att ta fram unghästar tar tid och man kan aldrig med säkerhet veta hur långt man kommer och vilka problem och vågor man möter på vägen. Men min känsla med Monalisa är att hon med bra matchning kommer kunna gå i de större sammanhangen i framtiden. Ska bli roligt att på lite distans förhoppningsvis få följa deras resa! Jag är stolt över att ha haft den här fina flickan hemma i mitt stall! :)

Bild jag fick på Monalisa och hennes ryttare Julia!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback