__

En händelserik vecka!

På onsdag kommer en ny häst hit till gården, en 4-årig toppstammad häst från Tyskland som ska utbildas och tävlas för försäljning.

På fredag och lördag ska jag ut på Värdshuset i Mariefred då det är sk Riddardagarna här i Mariefred. Det är den bästa veckan på hela sommaren om man bor i en liten stad som Mariefred. Många av er har säkert sett dessa riddarspel tex på Gotland. Det är alltid jätterolig utgång i Mariefred på värdshuset som ligger precis vid vattnet och slottet och även alla gamla skolkompisar som flyttat från Mariefred kommer hem under dessa dagar. Så det är kvällar man får träffa hur många som helst man känner och människor som man inte träffat på väldigt länge!

På söndag har jag heldagskurs hemma och har en hel del att rodda med tills dess. Det kommer bli riktigt kul! Tre "nya" kommer utifrån vilket ska bli mycket intressant och sjukt kul!

Därefter drar tävlingarna igång på riktigt igen och om ca 1,5 vecka är det tävling igen och därefter är det så gott som varje helg hela vägen in i november med olika hästar! Roligt! Saknar det redan efter endast en tävlingsfri helg. Jag har nog några skruvar lösa trots allt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback