__

Så blir det med hästarna

I och med min skada och att tävlingsplaneringen nu inte blir som planerat så finns det chans att köpa Donna för ett lägre pris än vi tänkt från början. Hennes ägare är beredd att diskutera fram ett pris med seriöst intresserade och rätt hem. Är det någon som letar riktigt fin 140-häst med potential för svår klass så får ni gärna kontakta mig, [email protected] Hon måste upplevas från ryggen, för det tryck och spänst som finns i henne går inte att beskriva. Hon är dessutom en väldigt snäll och okomplicerad häst i vardagen som gör allt för sin ryttare!

Även Yamazaki är till salu och redan på annons, tyvärr. Vid intresse kontakta mig. Här hittar ni annonsen. Caramelle kommer lämna stallet troligtvis redan i veckan. Flying Emma stannar som planerat och motionsrids av Amanda så länge. Hon är visserligen till salu men vi är inte i en försäljningsprocess eller under annonsering. Så lättad över att hon får stanna, fina hästen!


Kommentarer
Gustav säger:

Fina Donnisen!

2013-03-28 | 18:18:08
Sara säger:

Kan du inte berätta lite om hur du startade upp ditt företag, nu när du har så mycket "fritid"? Vad man som nyföretagare ska tänka på?
(har setat och väntat på ett sådant inlägg länge ;))

2013-03-29 | 08:50:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback