__

Att leva med hästar

Att kunna jobba och leva med hästar omkring sig hela dagarna är verkligen lycka i livet. Det enda riktigt tråkiga och jävliga med hästsporten är den fruktansvärda avundsjuka och elaka människor som finns där ute. Det finns så himla mycket hårt och sorgligt att ta sig igenom under livets gång ändå så det är rent av tragiskt att människor inte kan bete sig bättre och kunna unna andra lycka och framgång.

Bedrövligt och jag tror att det straffar sig på annat håll i slutändan...

Kommentarer
Monika säger:

Visst är det fruktansvärt att avundsjuka skall råda, när det borde vara den gemensamma kärleken till hästar!

Men precis som du tror jag på karma, förr eller senare får man vad man förtjänar....Fortsätt du bara att vara samma vänliga själ så kommer det att fortsätta din väg här i livet.

Tycker att du tar hand om dina hästar på ett exemplariskt sätt. Rider snällt och låter dem vara ute mycket och med kompisar i stora hagar. Är övertygad om att du har riktigt lyckliga hästar. :-)

2013-05-21 | 17:44:13
Ewe säger:

Klart det är många som är avensjuka på dig , felet är tycker jag de som inte bara kan säga , fan vad bra du är Amanda vilket jäkla jobb du gör men fy vad avis jag är på dig med en glimt i ögat istället för att snacka en massa skit och vara elak .. Känns det bättre för de personerna om de klankar ner på di och försöker kasta skit lixom?? Tänk om vi alla kunde glädjas med varandra istället och ha roligt tillsammans för det är väl därför vi håller på med hästar :)? Om nu detta handlar om dig det vet jag inte men det är samma sak vem det än handlar om ...

Men kom ihåg en sak , du är verkligen så grym !!!

2013-05-21 | 21:36:35
Bloggadress: http://evi0627.blogg.se
Frida säger:

Stå på dig Amanda! Det kan INTE vara en slump att du var placerad 1 o 2 på senaste tävling + alla tidiga fina resultat du har.
Jag hatar också avundsjuka, det förstör så mycket.
Kram Frida

2013-05-21 | 22:59:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback