__

Fina unghästar

Igår på tävlingen var Monalisa nolla i båda klasserna. Trots att det bara var hennes livs tredje tävling så känns det redan som om hon förstår vad tävling går ut på. Hon vill verkligen vara felfri till varje pris och känns otroligt mycket mer stadig på hinder och inte alls tittig på samma sätt som tidigare. Jättenöjd med henne verkligen!

Yamazaki var felfri på hinder i båda klasserna men var fortfarande lite istadig i bägge starterna. I första klassen stannade han vid utgången en gång och fick därför 4 fel, i andra klassen bråkade han lite också men det blev en nolla som resultat. Det är verkligen aldrig hindrena som spökar för honom utan allt runt omkring. Dock var det stor skillnad från förra tävlingen och på framhoppningen skötte han sig riktigt bra. Tror att med tid och rutin så kommer hans olater eller vad man ska kalla det gå ur, jag hoppas verkligen på det. Hindermässigt har han mycket enkelt för sig och är orädd och försiktig om tassarna!

Jättemysig och varm dag och jag är väldigt glad över båda hästarna!

Film från en av Lisas rundor kommer snart upp på bloggen, bjuder på två bilder på Yamazaki så länge. Stort tack till Felicia Hogrell som tagit bilderna!



Kommentarer
Elin säger:

Vad söt han är, Yamazaki :)

2013-05-10 | 23:07:53
Bloggadress: http://piggelins.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback