__

Valence har gjort sitt för 2013

I och med tävlingen i Hamre har Valence gjort sitt på tävlingsbanorna för året! Vi laddar nu om inför ett spännande 2014 där vi har stora mål. Det finns många små saker som vi tror kommer kunna göra att vi kan höja vår nivå med alla hästarna för nästa år. Detta var mitt första seniorår och jag är verkligen nöjd med allt vi har lyckats åstakomma, vi har fått smaka på några av de största 150-klasserna man kan rida i Sverige och jag känner att jag under året utvecklats mycket både ridmässigt och mentalt.

Men inför nästa år behöver jag ändra en hel del i flera saker för att kunna höja prestationsnivån yttligare. Dessutom kommer jag ha ett annorlunda träningsupplägg för mina två förstahästar, Valence och Ramius, för att de ska kunna utvecklas. Båda har vilja och kapacitet, så läggs rätt arbete hemma till vardags rätt, så kommer vi kunna fightas mycket mer mellan seniorerna nästa år. Jag ska också jobba mycket på mig själv, både fysiskt och psykiskt.

Valence kommer nu gå in i en lugnare period där jag mest kommer hålla igång honom väldigt kravlöst för att längre in i vinter trappa upp träningen igen. Planen är fortfarande att Ramius ska hoppa två klasser i Strömsholm om 2,5 vecka, men det står fortfarande lite oklart.

Valence började sin säsong redan i februari i år. Han har nästan bara gått klasser från 140 och uppåt och presterat fantastiskt hela året och har mycket jämna resultat. I år har han vinster i 130 och 140, vinst i 145, vinst i 150. Vann båda klasserna under Strömsholmstävlingarna i somras, kvalificerade sig till final både i Runsten Equestrians 150 Grand Prix och Volkswagen GP 150 i Södertälje. Han har hoppat många fantastiska rundor i år! Det berör mig så mycket att han har utvecklats yttligare ett snäpp under det här året. Han har ändå varit hästen som gett mig chansen till att hoppa Junior SM när jag var junior, flera YRSM och en nations cup när jag var ungdomsryttare och sen nu när jag är förstaårssenior visar han att han kommer kunna vara en enorm tillgång för mig även nu. Min stjärna och allra bästa vän! <3 Nu ska vi se till att kunna höja oss en nivå till för nästa år.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback