__

Regnig men härlig dag!

Bom- och hinderjobbet på Ramius gick jättebra i morse, Kulan och Amanda konkurrerade dock ut oss rejält nivåmässigt. Finns lite annan lydnad där ja... Men vi jobbar på och Ramius var riktigt fin i slutet!

Vi red därefter ut på unghästarna, Freja på sin treåring, jag på Elmer så fick Amanda rida Callisto första gången. Det var en trevlig uteritt och det är så intressant med tre bebisar, alla är så olika och har sina speciella svagheter och styrkor. Det gemensamma med dessa tre är dock att alla har en grym galopp och mycket hopp i sig! Då är alla andra problem och svårigheter värda att jobba med!

Efter det började regnrusket ordentligt men träningarna och hoppningen på Memo och Ida gick ändå jättebra. Ida har en otroligt jämn och fin utvecklingskurva som lutar uppåt rätt ordentligt. Idag luftade hon några språng över 140-räcke. Hon har mycket potential hon! Memo kändes i slutet också mycket mycket bättre idag! Vi jobbar på, två jättefina hästar som jag är glad över att få förtroendet att arbeta med!

Imorgon kommer älskade syster över så ska vi umgås och rida lite. Mysdag helt enkelt. Välbehövligt!!


Älsklingen fick vilodag idag. Här när vi vann Runstens ungdoms Grand Prix! :)
 



Kommentarer
Frida säger:

Så himla roligt med din aktiva uppdatering här på bloggen! :D

2013-09-17 | 22:09:58
Lina säger:

Hur lägger du upp träningen med en 3-åring? Hur många pass i veckan och hur långa är dom? Hur delar du upp paddock och uteritt, hoppning och dressyr? Har själv en 3-åring så det är intressant och höra :)

2013-09-17 | 22:41:20
Bloggadress: http://olinao.blogg.se
Karin säger:

Jag är också väldigt nyfiken på hur du rider in och tränar treåringar. Hur pass färdiga vill du ha dem? Hur gör du när dem inte går fram? Du e grymt duktig!

2013-09-18 | 22:30:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback