__

Time to breathe

Ber om ursäkt för dålig uppdatering här på bloggen senaste dagarna. Det har verkligen varit storm i mitt liv senaste dagarna och jag har inte alls mått bra över allt som har varit. Nu börjar äntligen saker kännas bättre igen och allting börjar landa. Detta har dock påverkat mig mycket senaste tiden och jag har känt mig allmänt stressad och orolig för framtiden. Det märktes såklart direkt i ridningen redan i Västervik trots 150 segern. De andra rundorna var inte ridningen på sin plats och likaså på den lilla lokala tävlingen i helgen som var. Callisto hade ett snöpligt pet på näst sista hindret i 1m och Carrie hoppade bättre än någonsin på framhoppningen, fin även inne på banan men jag gjorde en miss på sista hindret och 4 fel. Kände verkligen att fokus låg på fel saker och hade lust att stryka nu helgen som kommer. Men tack vare allt bra som hänt och så mycket som har landat nu känns det mycket bättre och allt i mer harmoni. Så jag siktar på att tävla i helgen som planerat.

Var iväg på bästa SRK och tränade med elitlaget för Sylve. Mer om det i separat inlägg. Ridningen kändes som tur var på plats igen och Valence håller fortfarande mycket fin form. Dock något hetare än vanligt då han gått med grabbarna i hagen sedan Västervik och ätit samma hösilage som dem... Måste åka och hämta hans specialhö nu innan han blir för hot igen. Min bästa finaste stjärna! <3

Generellt sätt sjukt mycket som händer på hästfronten just nu och två hästar kommer lämna stallet den här veckan. Och en ny kommer in... Mer om det vartefter. Både sorgliga och roliga besked!

 

Kommentarer
Anonym säger:

<3 <3 <3

2013-09-02 | 19:54:09
Lisa H :) säger:

Hoppas allt är ok med dig Amanda! Kram.

2013-09-02 | 20:16:42
Anonym säger:

Ta lite tid och andas ibland, man måste inte alltid ha 100 grejer igång :) Hoppas allt lugnar sig!

2013-09-02 | 21:24:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback