__

Vad svårt hoppning är ibland

Har varit och tävlat hela dagen i Mälarhöjden med ett gäng hästar.

Guldstjärnan idag går till Nonstop som var dubbelnolla och placerad i 110 och 120! Han trivs mycket bättre med sin nyutprovade butetsadel från Sharpman även om han inte riktigt vågar hoppa igenom alla språng som man önskar ännu.

Quinny har också skött sig väldigt fint, dubbelnolla och placerad i 110 och ett pet i 120 som var helt klart mitt fel. Jag trivs så vansinnigt bra ihop med denna lilla speciella dam och hon har verkligen sugits in i mitt system jättefort och jag känner att hon trivs väldigt bra och vi förstår verkligen varandra. Hon är mycket speciell att rida och det har vi inte minst sett på provridningarna. Men jag älskar henne verkligen!

Callisto hoppade fantastiskt på framhoppningen men var lite spänd inne på banan. Hoppade dock runt enkelt som vanligt med ett pet. Dock tycker jag återigen att han ser ut att vara i växtperiod så jag lägger hoppningen åt sidan och fokuserar på konditionsträning och vila ett tag framöver i stället.

Hoppade även två andra hästar som jag bara rider vid enstaka tillfällen men den ena är riktigt svår och dum och den andra tävlade jag för första gången men han var alldeles för grön för de uppgifter han utsattes för idag. Hoppning är verkligen svårt och inte alls roligt när man kommer oförberedd eller på hästar som inte kan/vill eller har dåliga erfarenheter. Lika härligt och roligt som hoppning är på hästar man känner och är ett team med lika svårt, farligt och frustrerande är det när det inte fungerar.

Jag är riktigt, riktigt sjuk och energifattig samt tappat rösten så vila är helt på sin plats nu. Tusen tack till världens bästa vän Amanda som jobbat livet ur sig för mig idag! Tack för att du finns! ♥



Quinny 120

Kommentarer
Sofia säger:

Så klokt skrivet. Det är då otroligt stor skillnad på vilken häst man sitter på. Man får väl trösta sig med tanken att unghästar åtminstone kommer bli som man vill om man inte ger upp.

2014-09-02 | 11:42:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback