__

Intressant och trevlig kväll igår!

Amanda och jag var inbjudna på glögg och lite middag igår på Jump club hos Sylve.  Det var en hel del människor där och väldigt mycket gott som serverades. 

Det var också mycket bra framtidstänk och reflektioner över året som diskuterades,  och Sylve satte en jäkla fast på hjärnkontoret.  Det pratades om målsättning,  utvärdering,  uppbyggnad, återhämtning och mycket mer.  Vad har jag gjort bra i år? Vad kan jag göra bättre nästa år? Kan vi sätta ord på varför vissa tävlingar gått så bra som de gjort eller varför andra tävlingar inte gjort det?

Tid för reflektion och diskussion bjöds det mycket på igår, och det var verkligen jätteintressant.  

Amanda och jag diskuterar och reflekterar alltid mycket efter tävlingar.  Det är väldigt mycket som jag gjort annorlunda i år som hjälpt mig till bättre fokus och bättre känsla. Det finns många saker som jag vet skulle göra satsningen,  tävlingarna och resultaten ännu bättre som jag ska förändra till nästa år.

En reflektion jag gjort då jag vet att jag haft en lugnare och mer behaglig känsla i kroppen är när jag stängt av mobilen under tävlingsdagen. Ibland är det väldigt jobbigt att få massor med sms om försäljningshästar, tänka på elever och träningar, eventuella besiktningar,  möten osv under tävlingarna. Det förflyttar fokus från tävlingsmomentet till andra saker vilket är negativt för min prestation.  Att vara i god tid och ha full ordning på allt gör också att prestationen blir bättre.

Det är viktigt att analysera och utvärdera sig själv och situationer som uppstått. Både vad man gjort bra och vad som kan göras mycket bättre.

Jättetrevlig kväll och både Amanda och jag är väldigt glada över inbjudan. December ska ägnas åt viktiga saker så vi kommer ut ännu bättre nästa säsong. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback