__

Strukturera upp livet

Jag är en person som gärna vill göra så mycket som möjligt ha många bollar i luften och köra fullt ös hela tiden. Något som ingen människa i längden mår bra utav. Just nu jobbar jag väldigt hårt och fokuserar mycket på att utveckla mitt företag och tänka på framtiden.  Drömmen om att någon gång kunna köpa egen gård och ha familjeliv etc är viktig att också prioritera i kombination med en elitsatsning. En kombination som försvårar och även gör att allt kommer ta väldigt mycket längre tid. Men jag vet att jag vill och behöver ha båda delarna i livet för att må bra och vara lycklig.
 
Senaste tiden har jag blivit mycket bättre på att värdera och strukturera upp min tid. Min vän Amanda och jag har infört rutiner om utsläpp 06.30 och stalljobb direkt därefter med allt vad det innebär. Halv åtta är allt klart gällande mockning, vatten i hagar, fodringar etc. Otroligt skönt. Jag försöker också prioritera och begränsa de uppgifter som jag tar på mig.
 
Det är viktigt att också ha fritid, trots att livet med hästar är en form av livsstil. En livsstil jag älskar. Jag blir motiverad av att se hur mitt företag utvecklas och kvalitén på hästarna i stallet blir bättre. Jag har framtiden framför mig och triggas av att jobba mot olika mål i livet. Tack vare helt fantastiska människor runt omkring mig och alla andra positiva delar så är livet riktigt härligt att leva. Efter nästan tre år med pojkvän och sambo är saknaden stor och jag hoppas få uppleva den delen i livet igen och kunna utvecklas tillsammans med någon, men tills dess så jobbar jag med att utveckla alla andra fantastiska saker mitt liv. Så tacksam för alla människor jag delar mitt liv tillsammans med på olika sätt! ♡
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
H säger:

Hej Amanda. Snälla kan inte du göra ett inlägg om din paddock. Hur stor är den? Hur sköter ni den bäst? Hur är den gjord? Med dräneringsrör sedan vilket grus mm? Snälla svara. Tack :)

2015-04-21 | 21:53:29
Rebecca säger:

Fuck fuck fuck vad jag saknar dig min älskade vän ❤️ (Som är sämst på att svara i telefon....)

2015-04-21 | 22:59:53
Bloggadress: http://xerxes.blogg.se
L säger:

Hej!
Ett annat önskemål apropå din paddock.. Hoppövningar som ryms inom 20x40 ridhus/paddock!! Tar en del övningar från nätet men de flesta kräver större utrymmen för att inte tappa sin poäng..
/Linnea

2015-04-22 | 13:46:13
Lindish säger:

Åh vännen! Jag hoppas att du får allt, det förtjänar du. Din elitsatsning är en inspiration i sig, men genom att även göra noggranna val i resten av livet kan du bli en fortsatt inspiration. Det är det få ryttare som kan visa!

2015-04-24 | 08:27:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback