__

Alla hästar hoppade inför helgen

Tack vare min fantastiska vän som har obegränsat driv och engagemang har vi fått mycket gjort i veckan. Igår hann vi med att åka till ridhuset med Elmer och så red jag en unghäst samtidigt, på kvällen hoppade jag Amore, Totte och Callisto banhoppning med hinder av lite mer tävlingskaraktär. Idag var vi iväg igen och jag hoppade då Amoremi och Cathaleya åt sina ägare samt Sally, Molly och Ramius.

Ramius känns helt fantastisk efter Borås. Han mognar och växer av varje större tävling han är på, så häftigt. Idag hoppade vi en teknisk bana men höll hos på ganska låga höjder, men han slog till med kalassprång efter kalassprång. Sally imponerade stort på mig idag genom att leka runt en lång 120-130-bana med härligt driv och starka språng. Även Totte visar på ständig utveckling. Callisto Har hittills gjort det mesta rätt av de uppgifter han ställts inför.

I helgen ska ett helt gäng hästar till Södertälje på pay'n jump. Callisto ska börja 6-års året med att hoppa en 120, Molly och Sally 110 +120, Amore,och Totte 120 + 130. Eventuellt ska unghästen jag hoppade för Ted dit och jag ska kanske hoppa Cathaleya igen också. Det visar sig. Många starter blir det iallafall. Ska bli riktigt roligt att komma igång. Längtar som tusan till utomhussäsongen! Ramius finns officiellt ute till salu och det är förvånandsvärt stort intresse så här tidigt på året och utan färska 150-resultat. Men jag tror det kan dröja innan rätt ryttare dyker upp och allt klaffar för att det ska bli en försäljning, och hoppas få behålla båda mina stjärnor en bit in i utomhussäsongen som vi ser så mycket fram emot. Jag tror att det kommer bli ännu större intresse för honom när han får visa sig på utomhusbanorna under våren i de stora klasserna. Det är verkligen ett svårt beslut då jag som ryttare utvecklas enormt mycket tack vare att han finns i stallet men kommer också kunna bygga från grunden för mig själv genom en försäljning. Jag tror att allt händer av en anledning och när det är rätt i tiden, så har det känts hittills med de hästar som sålts, fått stanna osv. Men än så länge ska jag njuta av glädjen och känslan han kan ge mig och inte minst när utomhustävlingarna sätter fart på riktigt i april.


Kommentarer
Lisa H :) säger:

Väldigt mycket starter för dig! Hoppas du hinner med alla. Skulle vara roligt att se film när du hoppar Molly :)

2015-02-20 | 07:45:04
Angelica säger:

Gick hoppningen med Amore bra? :) Om du har film får du gärna skicka den till oss! Alltid kul att se :)

2015-02-20 | 08:51:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback