__

SRK tog brons i lag SM i Falsterbo!

Älskade Valence levererade felfritt båda dagarna, 140 dag 1 och 145 dag 2. Det var verkligen en fantastisk upplevelse!
 
Vi har en helt fantastisk laganda och stämning i klubben och det gör att vi alla lyfter varandras prestationer.
 
Vår uppladdning med laget var allt ifrån optimal. En av våra lagryttares hästar blev tyvärr halt. Linda Heed hoppade in i laget och red sin lånade häst första gången samma dag som vi red omgång 1 i Falsterbo. En enorm prestation av henne. En av våra andra andra lagryttare debuterade sin häst i svår klass under dag 2 i Falsterbo.  Helt otroligt  att vi lyckades slå så många och ta med oss bronset hem!
 
Jag är också evigt tacksam för min älskade Valence som gång på gång ger mig nya erfarenheter och han trivs på större arenor. Att få bronsmedaljen hängandes runt halsen var en underbar känsla. Nästa år ska vi försöka ta oss dit igen och då kan vi leverera ännu bättre!
 

 

Kommentarer
Anonym säger:

Grattis till er!! / Lisa H

2015-07-07 | 14:10:42
Lotta säger:

Jättekul, verkligen. Stort grattis och bra kämpat av hela laget!!

Jag har en helt annan fråga (vet inte ens om den passar in här, men om du vill svara eller inte är helt upp till dig).
På Instagram lade du upp en bild på dig och Kiwi när ni var och badade. Jag måste bara säga WoW - du ser fantastisk ut!! Vältränad, sund och hälsosam. Har du "fått" den här kroppen enbart genom att rida och göra allt stallarbete (vi vet alla att det är faktiskt inte är så "enbart") eller tränar du även vid sidan om? Dina bålmuskler är väl värda att avundas.

Hur som helst, det är roligt att läsa om dina framgångar och följa din vardag på Instagram. Skulle vara intressant att läsa lite mer om ditt beslut att flytta till egen lägenhet, hur du hittade den och hur det känns att ha flyttat hemifrån - även hur det påverkar ditt dagliga arbete med hästarna?

Samtidigt så måste du ju också dra en gräns hur mycket du faktiskt vill dela med dig av till oss läsare. Men det verkar som du bor enormt fint (i Mariefred?) och jag personligen önskar att jag hade turen att hitta en lika fin lägenhet med sådana utsikter från varje fönster.

2015-07-07 | 19:44:57
Astrid säger:

STORT GRATTIS!!!!!!!!!

2015-07-07 | 21:23:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback