__

Idag välkomnar vi Quintin San till stallet!

Det här är en fantastisk möjlighet för mig, något jag längtat efter! Första gången någonsin jag får sitta upp på en häst som tidigare gått svår hoppning . Ser verkligen fram emot det här nya samarbetet! :) Nu ska jag rida in mig och lära känna Quintin som senaste åren ridits av Niclas Haking.  Han är en stor häst som jag längtar efter att hitta knapparna på! Första ridpasset blir imorgon! :)

Det blir förhoppningsvis en perfekt teampartner med Valence på de större tävlingarna framöver! :) 

Jag är så otroligt glad!

Quintin San 10 år e Quite easy  - Modesto 

Imorgon kommer jag avslöja en fantastiskt rolig nyhet! :D

:D 

Tävlade igår

Blev verkligen inte full pott resultatmässigt. Hade för många hästar och för lite tid på mig, plus att mina nyopererade ögon inte trivdes så jättebra efter den dammiga framhoppningen och värmen gjorde att solglasögonen immade igen under hjälmen.

Sally var dagens stora stjärna, hoppade så många kanonsprång igår! Felfri och 6a i 120 och 4 fel I 130 som jag helt tar på mig. Totte 4 fel I både 120 och 130, fin i sista klassen. Imeldina hoppade som vanligt fantastiska språng men vi har inte riktigt hittat varandra än och måste få lite mer tid ihop. En del kommunikationsmissar och en del problem med att hon I hipsters tar mina hjälper som hon ska. Men hon är otroligt lovande och jag tror vi kommer kunna klättra i klasserna med tiden! :) 


Sally


Utan tvekan sommarens bästa minne <3

En känsla man kan leva med länge och som man kan jobba väldigt hårt för att uppleva om och om igen i livet!!


Hästarna jag rider och tävlar just nu

Tänkte att ni skulle få en liten uppdatering om vilka hästar jag rider och tävlar just nu. Alla står inte uppstallade , en del hoppar jag bara så rids deras sina ägare till vardags.

Valence - min stjärna! 13 år e Athletico - Quito de Baussy Tävlar upp tom 150. Sikte på VW Grand prix i höst

Callisto - min egen. 6 år e Casall - Contender. Går 130-135. Ska fortsätta samla rutin i 130-135 i höst som förberedelse inför nästa år.

Scofield - min egen. 3 år e Casall - Contender . Inriden och inhoppad . Ska börja ridas igång igen efter betet i höst och sedan förberedas inför nästa år som 4-åring.

Call on me 8 år e Corland - Irco mena . Tävlar 120 felfritt. Snart debutera 130. Storhoppande. Matchas långsiktigt för större klasser.

Caprizo 6 år e Calido I - Cortus. Tävlar upp tom 110. Matchas långsiktigt. En häst med stort språng. Kommer troligtvis bli till salu.

Zucchiny 5 år e Lux Z - Cortus. Försiktig och lovande häst. Matchas långsiktigt. Tävlar upp tom 110.

Sally 12 år e Levantos II - Labrador. Tävlar upp tom 135. Planen är att vi ska debutera henne i 140. Sedan ska hon åter hem till ägaren.

Nonstop 10 år e New Lord - Landcolt B. Tävlar upp tom 135. Tävlar även i dressyr. Ska säljas.

Fahrenheit 12 år e Cardento. Ska få lite mer rutin i 120-130 och därefter säljas. Ärlig och storhoppande. Behöver dock bli starkare och komma upp i kondition för att på riktigt visa sina kvalitéer. Till salu.

Cobbler 11 år e Robin Z - Irco mena. Grön men har ett bra språng. Till salu.

Califf 5 år e Last liberty - Cagliostro. Tävlad 120 felfritt och 125 med 4 fel. Lovande häst för framtiden . Matchas för de större klasserna .

Imeldina 10 år e Akribori - Irco Marco.  Storhoppande och mycket försiktig Går 120 med placeringar och debuterat 130. Matchas för att kunna klättra i klasserna.

Utöver dessa tävlar jag ibland andra hästar vid enstaka tillfällen.Tävling i helgen

Imorgon ska jag träna för Ted med tre hästar. Det blir förmodligen Totte , Callisto och Call on me. Även Sally ska vara med men hoppar med sin ryttare/ägare! Det är ett kul gäng som ska träna och hela tre grupper! Blir en rolig fredag minst sagt! :) ♡ 

På lördag blir det tävling i Mälarhöjden med ett stort gäng hästar :) ♡ 

Längtar till nästa år då Scofield ska få komma ut och gå 4-årsklasser 1m :) ♡ 

Tävlade igår

Tävlade några hästar igår. Har trotsat min förkylning ett par dagar nu. Många "nya" hästar i stallet som inte kommit in i systemet än, eller fått rutin, eller som gör sina debuter på tävlingarna. Tävlar även hästar som jag inte rider till vardags och det är väldigt svårt då jag inte känner till deras egenheter.

Callisto följde med och gick 130 med 0+4 och debuterade sedan 140 och var vansinnigt fin. Jag klantade mog rejält på ett hinder vilket resulterade i 10 fel på ett hinder, därefter ett pet på tredje sista hindret. Han hoppade fantastiskt de sex första hindrena på banan och genom både två- och trekombinationen. Sur blev han dock på mig när jag klantade mig och han slog sig, han är för försiktig och har lite för mycket temperament för det. Resultatet var otroligt mycket sämre än rundan, hans språng och känslan. Callisto är den finaste hästen jag någonsin haft. Han kommer verkligen bli en riktig stjärna för de stora klasserna. Kul att få ytterligare ett så starkt kvitto igår över en stor bana på 15 språng. Fantastiska häst.

Nu väntas tävling i helgen som kommer återigen med ett stort gäng hästar. Valence och Callisto matchas nu för Volkswagentävlingar där Valle kommer gå GP klasserna 150 och Callisto kringklasser i 130 och få rutin i större sammanhang . Nästa år får han äntligen börja etablera sig i 140-145. 

Glad varje dag över mina älskade Valence och Callisto ♡


Aktiv på lnstagram

Följ mig där om ni vill, väldigt mycket mer aktiv uppdatering än här på bloggen! Jag ska dock tag i min uppdatering här igen under veckan

Zamiro ♡

Valence VANN 145 i helgen! :)

Callisto trea i en nationell 130 avd A. Han hoppade även lördagens 135 med 4 fel. Valence hoppade fantastiskt även i GP men var lite väl hot emellanåt. Fick ett pet på ett hinder på en linje, och eftersom jag då visste att vi var borta från placering "tränade" vi runt resterande del av banan där han fick ta hand om sig själv. 

Hade en fantastisk helg i Tierp med elever, hästägare och vänner! Vi bodde otroligt bra och hästarna var jätteduktiga! Sally imponerade de två sista dagarna med väldigt många fina språng! Hon debuterade dessutom 135 med ett nätt pet! :) ♡ 

Min stora kärlek ♡

Call on me felfri i två stycken 120 i Tierp i helgen! :)

Detta trots sin orutin och att han tidigare endast gjort tre starter i hela sitt liv! Får han tid, rutin och styrka så kommer jag nog ha en häst i svår hoppning om 1-2 år! :) ♡ 


Ska verkligen ta tag i bloggandet igen!

Lovar att göra det den här veckan och ska försöka besvara alla era frågor också!!


Tierp nästa helg

Ska på meeting i Tierp nästa helg med ett stort gäng hästar

Valence följer med och går 130, 145 och 145. Callisto följer med och går 130, 135 och 130. Sedan följer dina femåriga Califf med och går 120, 120 125 precis som Call on me. Även Sally och Nonstop hänger med och går 120-130. Ska verkligen bli jätteroligt!


Tävling i helgen!

I helgen är det tävling igen!

Zucchiny, Call on me, Caprizo och Fahrenheit följer med!


Call on me felfri I 120 debuten i Sundbyholm

Och Imeldina hoppade fantastiskt Felfri och placerad i 120.


Idag blev fina Higher love såld

Han hamnade hon en otroligt talangfull tjej på 13 år. De passar verkligen varandra som hand i handske. Ska bli väldigt spännande att följa i framtiden! :)


Zucchiny