__

Ska börja blogga igen

Jag har haft några riktigt intensiva veckor bakom mig med flytt till lägenhet och även flytt av alla hästar från min barndomsgård. Jag stortrivs och älskar min nya tillvaro och ser fram emot att få komma in helt i vardagen där. 

Hästarna går jättebra och de verkar verkligen trivas.  Min största oro var Valence då han bott i samma box på samma gård i nio år. Men så som det lyser i hans ögon just nu och så bra som han mår så är oron helt borta. Otroligt skönt och roligt! Callisto och Valence står i öppna boxar utan galler i en egen del av stallet så deras tillvaro har inte förändrats så mycket.  Det finns fantastiska hagar och träningsmöjligheter. Obegränsade ridvägar med kanonunderlag, klätterbackar, ridbana  gräsbana och ridhus.

Ska sätta fart på mitt bloggande igen,  jag lovar!

Zamiro blev såld idag

Jag har haft Zamiro, som för många är en ganska känd blogghäst, ägare och ryttare är Sara Ussing, hos mig i ca 1,5 månad. Vi hann dock bara göra en tävling tillsammans, men den var riktigt bra. Vi satte en felfri runda i vår första 120. 

Zamiro är inte helt lättriden, det ska gudarna veta. Det var roligt att jag hann lägga ner jobb i hoppningen och markarbetet hemma och att det även fick kännas på den tävling vi hann göra. Han är en fantastisk häst med otrolig power och mekanik i sin kropp. Ett språng med mycket kapacitet och otroligt kvicka fötter. En häftig upplevelse och jag är väldigt glad och tacksam över att jag fick förtroendet av Sara. Vi skulle ha debuterat 130 på nästa tävling, men nu får vi följa honom med nya ägarna istället. Jag önskar dem all lycka till i framtiden med Zamiro!

Den första och enda tävling vi hann göra tillsammans, 120 0 fel.

Ramius var felfri i 125-debuten med sin nya ryttare!

Det går verkligen så otroligt bra för dem, fantastiskt roligt att vara en del av deras resa tillsammans! Stolt fd ryttare och ägare till den fantastiska hästen!!

Och jag saknar honom verkligen jättemycket!


CAPRIZO <3


SRK tog brons i lag SM i Falsterbo!

Älskade Valence levererade felfritt båda dagarna, 140 dag 1 och 145 dag 2. Det var verkligen en fantastisk upplevelse!
 
Vi har en helt fantastisk laganda och stämning i klubben och det gör att vi alla lyfter varandras prestationer.
 
Vår uppladdning med laget var allt ifrån optimal. En av våra lagryttares hästar blev tyvärr halt. Linda Heed hoppade in i laget och red sin lånade häst första gången samma dag som vi red omgång 1 i Falsterbo. En enorm prestation av henne. En av våra andra andra lagryttare debuterade sin häst i svår klass under dag 2 i Falsterbo.  Helt otroligt  att vi lyckades slå så många och ta med oss bronset hem!
 
Jag är också evigt tacksam för min älskade Valence som gång på gång ger mig nya erfarenheter och han trivs på större arenor. Att få bronsmedaljen hängandes runt halsen var en underbar känsla. Nästa år ska vi försöka ta oss dit igen och då kan vi leverera ännu bättre!