__

Ny häst i stallet

5 årig valack e Centadel - Kannan - Silvio 

Red honom för första gången idag och jag tror att det är en blivande stjärna! 😃Fantastiska Monalisa

Hon är som en tiger på hinder och vansinnigt spänstig och försiktig. Det är en fröjd att sitta på hennes rygg igen! 


Quintin san

Den här stora killen hoppade fantastiskt på träningen igår och vi börjar hitta varandra mer och mer. Ska bli intressant att se hur tävlingarna går och hur vi utvecklas ihop under våren.


En bra tävlingshelg i Strömsholm

Vi hade en bra tävling i helgen. 

Fina 6-åringen Califf som jag bara hoppar och tävlar åt ägaren fick 120 o h debuterade 130 med ett pet. Lovande häst för framtiden!

My pleasure var felfri I 120 med placering. Därefter debuterade vi 130 med 0+4 fel. Det var vår andra tävling tillsammans. Första tävlingen hoppade vi 110 med dubbelnolla och placering samt vann 120. "Mysan" som hon kallas till vardags är en otroligt egensinnig dam med väldigt mycket attityd. Men får man henne med sig så är det en fantastisk häst. Jag ser fram emot att få fortsätta matcha henne! 

Callisto gick en 130 med ett nedslag, helt mitt fel. Han ska upp i 140 r utomhussäsongen drar igång. 130 känns otroligt enkelt.


Verkligen inte min helg

Usch allt som kan gå fel har gått fel den här helgen och med allt som hänt runtomkring senaste tiden har jag varit otroligt tankspridd och ofokuserad. Ingenting som skapar en bra tävlingsform. 

Det har däremot varit helt fantastiskt att få se alla de internationella ryttarna i Borås och få så mycket inspiration. De har en nivå i sin ridning och sin plan som är otroligt hög. 

Jag ska vända den här helgen till någonting positivt och ta tag i allt jag behöver samt fortsätta i ett system i min ridning och träning.  Man lär så länge man lever och det är bara att fortsätta jobba mot målet. Vägen är lång och alltifrån rak, och det gäller både den sportsliga satsningen och livet i allmänhet.

Jag har trots en helt värdelös helg på många sätt fått med mig otroligt mycket. Så nu känner jag att en ny fas börjar i min satsning och i mitt tänk. 

Det ska bli ett spännande år och jag ska jobba hårt för att kunna ha fler hästar på den här nivån om några år.


Jag var 15 och han var 5...

Och vi debuterade 110 felfritt. Mitt hjärta!

Valence

 
Fart och fläkt

Här rullar det på i all världens fart. På dagarna i stallet med elever, otroligt mycket fina hästar, provridningar, mottagning av nya hästar etc. Håller dessutom på att fixa i ordning mycket i stallet och ändrar om för att få allt så bra, snyggt och funktionellt som möjligt! Har flera riktigt fina hästar hemma nu och väldigt många kunder som söker hästar, så det blir en spännande vår.

Fredag till söndag den här veckan bär det av till tävling i Borås med Valence och Quintin san.

I april sätter utomhustävlingarna fart i Sundbyholm igen, jag längtar! Dessutom skönt att kunna vara hemma på kvällarna och sova hemma under alla stora tävlingarna där. Det är lyx att ha en tävlingsplats på så hög nivå så nära hemifrån.
 

Tävling i Eskilstuna

Tävlade igår i Eskilstuna med Callisto och Nino. Första tävlingen i år för Nino och vår första tävling på ca 1,5 år. Han fick en liten utmaning i och med att vi valde att ta honom direkt upp i 120 och 130. Han är vild och lite knäpp i mycket runt omkring men när han väl startar så vill han verkligen göra sitt jobb. Ett pet i båda klasserna, så vi var mycket nöjda med dagen.

Callisto kändes kanske något matt efter Peterträningen men var jättefin och ger alltid en otroligt bra känsla och hoppar väldigt rent även om han inte är flashig. Fick tyvärr ett pet på en linje där jag red på honom för mycket på ett tittigt svart hinder där han spände till lite. Han Hoppar normalt sätt bara bättre när det är tittigt om jag inte forcerar fram honom. Så jag var rätt sur på mig själv efter, ett väldigt onödigt fel.

Världens största Grattis till älskade Ramius och hans otroligt lovande ryttare Nils som gjorde en helt fantastisk runda igår och vann 130! Så otroligt stolt över båda två! Det är ett nöje att få träna och vara en del av det här ekipagets resa!! :D

Tvillingbebisar på Herresta

Helt vansinnigt söta!! 


Träning för Peter Eriksson på Strömsholm

Callisto och jag fick vara med på träning för Peter Eriksson på Strömsholm i fredags. Det var för lovande sjuåriga hästar. En väldigt rolig och nyttig träning och Callisto skötte sig alldeles utmärkt. Jag är så himla glad över att jag har den här hästen. Helt fantastiskt vad spännande framtiden kan bli med honom i stallet.