__

På väg hem från tävlingen

Tävlingen idag har gått riktigt bra. Kulan har varit lite vinglig men varit nolla i både 115 och 120 :) Hoppade makalöst på framhoppningen på en gigantisk utebana. Där kommer han verkligen till sin rätt! Kommer bli så bra med åren!! Madonna har hoppat riktigt, riktigt bra idag. Dubbelnolla och 4e placerad i 120. Debuten i 130 var också jättebra, tyvärr fick hon med sig en bom på sista hindret. Kom lite utifrån och hon kickade nästan till lite med bak och fick med sig frambommen. Slutade dock på en 3e placering :) hade vunnit om vi inte petat sista... Är jättenöjd med båda hästarna idag och har stora förhoppningar på vad Donna kan utvecklas till. Hon är liten och speciell men hoppa, ja, det kan hon minsann!

Läste nyligen på Tidningen ridsport om fantastiska Hickstead som dog på banan under Världscupen idag. Kan verkligen inte begripa att det hände. Så fruktansvärt tragiskt. Nu är mina absoluta favoriter Okidoki och Hickstead döda. Så otroliga kämpar som givit sig själva till sporten med enorm stort hjärta. Så oerhört sorgligt.

Kommentarer
Malin säger:

Grattis till fina resultat igen :)



Ja oerhört tragiskt med Hickstead, vilken fantastisk häst det var <3

2011-11-06 | 18:02:17
Malin säger:

Har du filmer från ritterna den här gången med? Tycker sånt är jätte kul att se!



Usch ja vad hemskt det är, börjar böla lite hela tiden, man tänker att det kan verkilgen hända ens egna älskling (häst) :´(

2011-11-07 | 09:32:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback