__

Dagens ridpass

Den härliga dagen började med en långritt på morgonen med finaste vännerna Erika och Amanda. Erika red sin häst Paul förstås, Amanda red Svampen och jag red Caruso. Svampen blev dock lite vild så Amanda och jag bytte häst efter andra galoppen... ;) Hur mysigt som helst var det iallafall, och hästarna var alla tre superfina! Mycket samlande jobb i galoppen men också några härliga fria galopper över ängarna. Uppskattar verkligen ridsällskapet när man rider största delen av alla ridpass i sin ensamhet!

Därefter red Amanda och jag ut igen, den här gången på Kulan och Caramelle. Jag fick lite hjälp med hur jag ska fortsätta jobba Kulan framöver från Tedträningen sist och för att få upp styrka och kvickhet hos honom ska jag då och då rida ut och verkligen extremsamla galoppen. Amanda fick instruktioner av mig eftersom hon red Kulan, och jag tänkte att det stärkande arbetet mår Caramelle minst lika bra av. Båda var riktigt fina, jag blev väldigt positivt överraskad av Caramelle som samlade sig riktigt fint och orkade betydligt mer än väntat. Amanda gjorde ett bra jobb med Kulan som studsade ganska mycket i galoppen i början, tror båda var rejält trötta efteråt.

Ramius och Bernity skrittades ju som sagt ut idag.

Jag red Madonna på ängen på kvällen och jobbade henne ordentligt. Hon var riktigt fin, kändes som dressyrtrimmpasset i ridhuset häromdagen givit lite resultat faktiskt.

Valence har fortfarande vinterpaus.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback