__

Hästar i "frihet"

Det finns nog inte många saker som är så härligt att titta på som när hästarna springer lösa i full galopp i hagarna om dagarna. Erika filmade en dag i höstas när bara Kulan och hennes egen häst som står hos oss lekte i hagen. Jag fick se filmen igår och tycker att den var så mysig och härlig att titta på! Tror att det är så viktigt för hästar att ibland bara få vara just hästar.


Kommentarer
Camilla Robertsson säger:

vilken härlig film, så glad man blir av att se hästarna så lyckliga! :)

2012-12-09 | 21:51:13
Bloggadress: http://unafraid.blogg.se/
Erika säger:

Glada hästar! Tror som dig att de mår bra av att få vara hästar, och röra sig på större ytor. Min rör sig mkt med sin kompis i en stor hage och hon har en väldans bra kondis! De får en del gratisträning :).Inte behöver jag ha dåligt samvete heller för en oplanerad vilodag, för hon har ändå rört sig mer än de andra som står i "ruthage" och får en skritt-tur i skogen.
Gillar din syn på hästhållning! Fina, välridna, hela hästar som hoppar stora klasser :)

2012-12-09 | 23:20:56
Maria säger:

Man blir verkligen glad av att se att det finns de som förstår och respekterar att hästar är levande varelser och behöver detta för att känna välbefinnande. Har följt dig ett tag och gillar mer och mer vad jag ser och dina fina hästar verkar må så himla bra. Dina stora framgångar är säkert nära.

2012-12-10 | 14:58:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback