__

Sjukstuga

Jag vet att det har varit riktigt dålig uppdatering här under några dagar men det har berott på att jag har varit sjuk. Har verkligen varit helt under isen ett par dagar och mått riktigt dåligt. Världens snällaste Amanda och mina föräldrar har skött det mesta i stallet och jag har försökt vila upp mig för att kunna bli frisk. Jag har verkligen njutit av att få ta nattfodringarna och mysa länge med hästarna! Gud vad jag saknar dem när jag är borta från stallet!

Både Valence och Ramius drog av sig en varsin baksko för ett par dagar sedan och har faktiskt vilat hela veckan. Inte enligt planeringen direkt men viloperiod i vinter ska de ju ändå få så det känns väl okej ändå. Båda var nog i behov av det!

Hur som helst är jag på benen igen och mår betydligt bättre. Ska i väg på julbord tillsammans med min pojkvän och hans släkt i kväll, det ska bli gott och mysigt!

Imorgon är det faktiskt Pay'n jump som gäller i Södertälje! Tre hästar följer med! Elmer går två stycken 1m-klasser, Ville och Rebell går 110 + 120. Bästa Mandis följer med oss! Hoppas att vi kommer hinna filma åtminstone några av starterna.

Ha en härlig lördagskväll allihopa så hörs vi i morgon!
Debut i 120 cm för oss i morgon! Banträning är precis vad Rebell behöver!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback