__

Bra tävlingsdag

Carrie var dagens stora stjärna, tog med sin placering hem från båda klasserna, 110 och 120. Hon har hoppat riktigt bra dagen igenom och några språng på framhoppningen idag var magiska! Hon hade 0+0 fel i 110 och 0+4 i 120, men pris i bägge. Jättefin känsla och hon har verkligen utvecklat sitt språng. Känns tungt att hon ska åka hem om ett par veckor.

Imeldina har varit fin. Spänd och inte riktigt framme i 110, rev första hindret, annars fin. I 120 hoppade hon lite väl stort på framhoppningen men mycket bättre inne på banan. Bättre grundgalopp, många riktigt fina språng och hon hoppade mycket väl. Tyvärr ett snöpligt pet i omhoppningen på ett plank. 0+4 fel, snabb och placerad i 120. Alltså 4 och 0+4 i dagens klasser.

Agamemnon har också levererat fin hoppning idag. Felfri i båda grundomgångarna i 110 och 120. I 110 red jag snabbt i omhoppningen och han var jättefin hela banan, dock tittade han på de mörkgråa murdelarna som var sista hindret i omhoppningen och ville inte hoppa dem alls. Dum... I 120 jättefin, tittig på två hinder i omhoppningen så jag fick verkligen rida på dem, fick ett pet på samma plank som Ida. Precis utanför placering i 120. Hade alltå 0+ute och 0+4 i dagens klasser. Känns väldigt bra med tanke på att det var flera månader sedan han tävlade.

Jämna resultat, tre placeringar och överlag bra rundor på alla tre.

Tusen tack till världens bästa vän Amanda som hjälpt mig hela dagen, filmat unghästarna hemma och dessutom röjt jättefint i stallet med mig. Vi är ett riktigt snabbt och bra team <3

Film kommer.
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback