__

Valence stannar

Ganska snabbt yo jag beslutet att Valence stannar i stallet.  Jag gick till Johan Plate som jag varit hos några gånger för att prata om min satsning och få lite stöd. Det var länge sen jag var där men yo ett dam tal efter Helsingborg. Bestämde mig gör att göra en helhjärtad satsning inom sporten minst fem år till. Det är egentligen nu på nya anläggningen och med alla riktigt bra hästar som resan kan börja på riktigt. Hittills har jag byggt en plattform som jag nu kan börja jobba från. Allt går väldigt bra med företaget och jag får finare och finare hästar in i stallet och väldigt bra hästägare. 

För att kunna göra en ordentlig satsning och kunna matcha de yngre förmågorna upp i klasserna på ett bra sätt behöver man som ryttare kunna hålla sig kvar i de högre klasserna. Eftersom jag sålde Ramius så har beslutet hela tiden varit att behålla Valence. Jag ska sluta fundera och komplicera upp dyker.  Jag vet vad jag vill och jag har nog en bra plan om jag bara vågar hålla den och kämpa på, i både med- och motvind. 

Ambitionen är att fortsätta utvecklas som ryttare vilket jag har stor chans att göra i och med antalet hästar och förmånen att kunna rida, utbilda och tävla så många olika typer av hästar. Med Valence ska jag försöka fortsätta tävlandet i de högsta klasserna som finns här i Sverige, elittävlingar och Grand prix klasser i 150. Förra året tog han ytterligare ett steg och han lär mig saker hela tiden och ger mig ovärderlig rutin. Dessutom är han ruskigt fräsch och det känns som att han bara blir bättre och bättre. 

Sedan har jag ett tänk yngre förmågor och några fantastiska hästägare som gör min satsning möjlig. Jag hoppas och tror att Callisto om några år kommer axla manteln och kunna ta ett steg längre än Valence. Men det får tiden utvisa.

Det är en underbar resa att göra och jag njuter varje dag över att kunna driva och utveckla min verksamhet, få chansen att ha tillgång till så många bra hästar och göra en satsning. Det är ju verkligen min dröm. Och nu med hårt arbete så finns förutsättningarna att kunna nå dit. 


Kommentarer
Anonym säger:

Ang. Valence, bra beslut :)

2016-04-08 | 09:43:25
Anonym säger:

Bra tänkt!

2016-04-08 | 12:48:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback