__

Måndag och ny vecka

Gårdagen blev en intensiv start på veckan. Thea kom ner och hjälp te mig med en hel del ridning och stalljobb. Vi visade fyra hästar för kunder och så höll jag även en lektion på eftermiddagen. 

De flesta av våra hästar fick komma ut på konditionsjobb och galopp i backe. Vi avslutade med lite hoppning på lägre hinder med olika distanser. Idag ska de hästar som fick gå ut igår göra samma arbete och vise versa.

Chuck reds ut igår och jag jobbar mycket med sidförande skänkel på honom. Han är en otroligt känslig häst och har i svängarna inte format sig för innerskänkeln och blir väldigt rak. I början tolererade han inte ben alls, men det går framåt i utvecklngen i en rasande fart. Jag gillar att jobba mycket med det även ute på grusvägarna. Det blir naturligt för hästarna när man jobbar dem på slingriga vägar ute i naturen och verkligen får igenom innersidan. Det är också ofta där jag lär unghästarna galoppombyten. Det blir naturligt och lätt för dem att förstå.

Vi har fantastiska ridvägar här. Inte en enda runda som inte har sjöutsikt ut över Mälaren. Oerhört vacker miljö att "jobba" i. Jag känner mig lyckligt lottad över att kunna leva det här livet. 

Kommentarer
Sanna säger:

Oj, det ser helt fantastiskt ut :)

2016-07-12 | 17:13:32
Bloggadress: http://www.sannajohansson.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback