__

Unghästtävling

Amanda och jag var iväg på unghästtävling på söndag morgon innan finalen. Lagom intelligent så här i efterhand , men det var iallafall en väldigt rolig förmiddag med våra framtida stjärnor. Finns det någonting som är så motiverande som att ha yngre lovande hästar för framtiden?

Alla tre gick en klass var. Scofield (Casall-Contender) var felfri, Querido (Quidaro - Carthago) felfri och Chuck Bass ( Centadel - Kannan - SilvioI ) ett litet pet. Och vilka språng de bjöd på, så häftig känsla! Querido har köpts in från Tyskland och ägs av vänner till mig. Han har hoppats in här och utvecklas enormt hela tiden. En kvick, lätt och mycket försiktig häst med ett stort språng. Jag kommer tävla honom lite parallellt med ägaren och göra debuter mm. Ska bli roligt att gemensamt matcha honom!

Här är min egen häst, Chuck Bass, som ger mig fjärilar i magen. En svår och känslig häst med riktigt bra galopp och fantastisk kapacitet. Lite svårt då han inte riktigt har någon koppling,  och en Ferrari på det, så vi jobbar med att kunna hålla samma rytm och kunna variera tempo och steglängd utan explosion. Och han är så intelligent... Love him!

Kommentarer
erika säger:

Vem får inte fjärilar i magen av Chuck Bass ;)

2016-05-10 | 09:22:06
Nina säger:

Kan du inte inofficiellt döpa om dig eller kompis-Amanda? Så att Amanda nr 2 till Manda eller liknande? Min hjärna blir galen av att läsa "jag och Amanda" även fast jag vet att det är du + en annan hahahab :D :D :D

2016-05-11 | 18:39:34
Anonym säger:

Lite filmer hade varit kul att se 😄

2016-05-12 | 09:29:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback