__

Försöker landa i mig själv igen efter helgen

Jag är sjuk, vilket är väldigt jobbigt. Känner mig också fortfarande lite omtumlad och trött efter helgen, slumrade till under dagen och fick upp massor med läskiga bilder från lastbilar på motorvägen... Usch, jag är osäker på om jag kommer våga åka själv med den där på ett tag när den kommer hem från lagningen. Men den är ju nybesiktad och vi hade egentligen bara väldig otur, men det känns skönt att den är på lagning på en riktigt bra verkstad och verkligen kollas igenom. Transporten är ju såld så jag har inte så mycket val, måste bara samla mod och försöka få bort alla obehagliga känslor och tankar...

Igår red jag ut på Valence en stund i skritt och trav, han var jättefin och han verkar väldigt glad över att vara hemma igen. Kände att jag ville rida honom ett bra pass innan vinterpausen. Nu ska han få en veckas hel vila, en veckas skritt och sedan ridas igång igen, hoppa igen gör vi vid nyårsskiftet.

Madonna får också en viloperiod nu eftersom hon gått mycket under hösten och hoppat mycket större hinder än hon gjort på länge. Men henne vågar jag inte ställa av helt, risken finns att hon börjar hoppa ut från hagarna och hitta på annat hyss då ;) Hon får därför två veckor där jag skrittar varannan dag och vilar varannan så hon får aktivera huvudet lite och hålla igång kroppen.

Nu när Valle och Donna får viloperiod jobbar de andra på som vanligt. Caruso får vila från och med nästa vecka. Kulan hade en jättelång vila i somras med över tre månaders tävlingsvila och en månad på sommarbete när jag kände att han var svag och växte mycket. Han får därför hållas igång även under vintern. Kommer däremot rida honom nu på lugna uteritter fyra dagar i veckan i två veckor innan vi börjar hoppa serier och styrketräna. Lorden är ju helt igång nu och håller på att stärkas inför tävlingssäsongen. Han känns supersuperfin och ska börja skutta om två veckor! :) Diablo rids på som vanligt, mycket ute för att fortsätta stärka honom.

Imorgon ska jag brodda alla hästarna tänkte jag, phu vad jobbigt det kommer bli...

Donnidonni <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback