__

Idag blev Fahrenheit e Cardento såld

Han är nu hos en tjej jag känner och jag kommer få vara en del av deras resa ett tag. Jätteroligt! :) Ska bli spännande att följa och tror att de kommer ha jätteroligt tillsammans! :) 


Söndag

Vi har haft en helt fantastisk och hundra procent felfri dag på Strömsholm! 5-åriga Califf återigen felfri I 120 och ska ner till championatet i Flyinge om drygt en vecka. Callisto nolla i både 120 och 130 på säsongens första inomhustävling. Nykomlingen i stallet Quintin san dubbelnolla i 130! Älskade Valence dubbelnolla igen i 130, 2a igår och 4a idag! På bilden snygga Califf med sin stolta ägare Lisa Vrang! 

Call on me ♡


Tävling i Sundbyholm

Var och tävlade i Sundbyholm idag. Imeldina hoppade fantastiskt på årets sista utomhustävling. Dubbelnolla och 7e placerad i 125. I 135 debuten la jag upp tempot ett snäpp vilket resulterande i lite löjliga nedslag fram. "Ida" är inte en häst som river i onödan men idag föll för många bommar av någon anledning. Ibland blir det inte som man tänkt sig och det är bara att acceptera annars håller man på med fel sport. Jag är glad över att hon bjöd och var avspänd till hindrena då hon tenderar att bli överförsikig ibland.
 
Callisto gick endast 135 och gjorde det med ett nätt pet pga fel vägval. Han var en liten ligist innan start och har en jäkla massa attityd. Men han min framtidsstjärna när vi väl tagit oss igenom några tonårsår tillsammans... :) 
 
Callisto 135 idag

Riktigt urusel på att ta upp bloggandet!

Jag skäms verkligen över att jag inte tar tag i detta!

Vill ändå berätta att allt går jättebra Det är otroligt motiverande med nya hästen Quintin i stallet! Vi trivs bra ihop och håller på att lära känna varandra och rida ihop oss! 

Jag inser också mer och mer hur många fina hästar som finns i stallet och som jag rider åt olika ägare.  Om 1-3 år kommer jag förhoppningsvis ha många riktigt fina hästar på en hög nivå Vi jobbar dagligen för att komma dit och några oslipade diameter har jag hemma eller tillgång till. Otroligt motiverande! Och min gamla trotjänare Valence känns i superfin form! Mitt hjärta.

Scofield är på plats i stallet igen också och har börjat ridas lite mer. Fick framskor på fossingarna i förrigår. Stor kille nu! :) Kändes stor skillnad efter, jättehäftigt hur de kan utveckla gångarter av ett par järnskor...

Scofield 3 år e Casall - Contender