__

Nöjd med kval 1

Valence gav en riktigt fin känsla idag.  Otroligt ren och fin på alla hinder, till de två sista... Ändå helt okej tid, nedslagen räknas ju om till tid i bedömning C. Har tre ekipage som är mer än ett nedslag ifrån, alla andra inom ett nedslag. Så vad som helst kan hända. Morgondagens runda är avgörande. Final är målet!

Vi bor jättefint i en stuga en bit bort från tävlingsplatsen. Kiwi har fått sovplats och ben, så hon är nöjd med tillvaron :) ♡ 

Full uppladdning inför SM

Valence har bara gjort mjukgörande jobb utan kraftig ansträngning sedan Norrköping. Callisto har tagit det väldigt lugnt men reds igenom på gräset och hoppade en linje samt trekombination några gånger idag. Gav en galet bra känsla. 
 
Det mesta är packat och hästarna ska shamponeras snart.
 
Imorgon går första kvalet i SM. 150 bedömning C vilket betyder så fort som möjligt mot klockan. Jag måste försöka rida avvägt för att kunna ha en fortsatt fin och ridbar Valence under hela helgen. Men samtidigt får vi inte halka gör långt efter eftersom samtliga fel tas med under hela SMet. 
 
Det ska bli jätteroligt att spendera hela veckan i Hammarö, Karlstad . Hyrt en stuga att bo i en bit bort från tävlingsplatsen och min älskade hund Kiwi följer med på meeting för första gången :) 
 

Nytt lovande ämne i stallet

Jag har en ny häst i stallet. Call on me, valack åtta år som ägs av Gunilla som jag samarbetar med. Han är e Corland - Irco mena. Aldrig tävlad än. Stort hopp och han ger mig en mycket fin känsla. Vi ska arbeta långsiktigt med honom så ser vi hur det går. Men roligt med nytillskott som får stanna ett tag! :) ♡ 


Valence felfri och 6:a i dagens 150!

Jättefin. Red en lugn runda. Han håller en riktigt fin form och hög lägstanivå.

Callisto spänd som en fiolsträng men bebis gjorde sitt jobb ändå. 4 fel där jag inte red ut bågen jag kom snett och för nära. Hans debut i 130 utomhus och andra start i år. Så mycket väl godkänt. Blir nyttigt för honom att följa med till Hammarö och SM.


4 fel I 145

Valence håller fortsatt fin form. Lite hetare idag förmodligen pga att han fick gå ganska hårt mot klockan senaste tävlingen i Sundbyholm. Ett nedslag i dagens klass. Nu är vi i Norrköping och vässar formen inför SM. Så det är inget fokus på resultatet denna helg. 

Tror att han saknar Ramius mycket. Han är mycket oroligare i lastbilen och så.

Imorgon går Callisto sin första tävling i livet på en så arenaliknande bana (kan gå hur som helst) samt Valence 150.

Vi är redan kvalificerade till söndagens final men med SM i fokus kommer vi inte att starta den.


Åker mot Norrköping i eftermiddag :) ♡


Scofield ♡


Norrköping

Jag åker till Norrköping på torsdag med Valence och Callisto.  Valence går 145 på eftermiddagen. Vi sover kvar en natt hos några vänner som bor en liten bit från tävlingsplatsen. På fredagen går Valence 150 och Callisto 120 + 130. Kommer sakna Ramius!!! 

Agnes följer med dessa två dagar, jättemysigt! :) 


Uteritt med fin vän :) ♡

Gjorde stallet med Amanda i morse innan hon åkte till jobbet. Därefter åkte jag till min vän Freja och hennes stall tillsammans med Valence. Det blev en ganska lång uteritt mestadels innan skritt, mycket passande inför veckans starter i Norrköping. När vi kom hem hoppade vi lite på deras utebana. Valence kändes lugn och otroligt lydig, tog mycket tid på sig i sprången och hoppade väl. Han är min stora stjärna, alltid! :) 

Mysig förmiddag. Nu är det hovslagarbesök,  höleverans, riva staket,  ta emot hästar, lämna hästar på bete etc som väntar innan en rolig kväll med några vänner. 

Fullt med aktiviteter , precis som det ska vara!  :) ♡ 

Sjukt vackra ridvägar vid deras stall, precis vid Mälaren.

Imorgon ska Scofield ut på bete över sommaren

Dessutom kommer nya hästar till stallet imorgon för utbildning och försäljning. Spännande! :)

Coldplay är såld

Ska hjälpa till med vidareutbildning och tävling ett tag. Fina Coldplay ☆

Tedträning

Tillbringat hela dagen på träning för Ted. Världens bästa Ted. Det känns så roligt, viktigt och stärkande att ha Ted med i min satsning. Det ger verkligen så mycket. 

Callisto och Totte följde med idag. Callisto hoppade 130-135 - bana väldigt okomplicerat. Han är fortfarande valpig och saknar styrka och explosivitet. Men han har, enligt min känsla, alla kvalitéer och kommer verkligen bli en häst för de stora klasserna. 

Totte har aldrig varit så fin som han var idag. Förutom en liten incident där vi båda gick omkull så var han makalöst fin. Hoppade en bana där de flesta hinder låg på 140 cm och han hoppade så runt och så väl med fullt förtroende. När han ger den här känslan som han gör på Tefträningarna så ger han verkligen ett stort hopp om framtiden. Hoppas att denna känsla snart även kommer på tävlingsbanorna med honom. För då är han en riktigt, riktigt duktig hoppare. 

Callisto 

Bra dag på jobbet! :)

Callisto felfri I 120. Hot Molly felfri i både 110 och 120. Higher love dubbelnolla I 110 och 4 fel I 120 debuten. Underbar dag med fina människor Det är verkligen en häftig gemenskap på tävlingar runt om i hela landet! :) Tävling idag

Callisto ,Higher love och Hot Molly tänkte kar i Mälarhöjden idag. Callisto går endast 120, de andra två 110 och 120.Jag är fel person för den här sporten

Att sälja sina arbetskamrater, vänner, lagspelare och familjemedlemmar för att kunna skapa en ekonomisk plattform för framtiden och fortsatt satsning är ett oerhört svårt och sorgligt beslut. Hjärtat gråter. Det blir stora tomrum. Min uppgift blir att försöka göra det bästa jag kan för både mig själv och för min fyrbenta vän. En uppgift jag denna gång tycker att jag slutfört efter bästa förmåga genom många beslut och val.

Min fantastiska Ramius åker till sitt nya hem på torsdag. Tomrummet han kommer lämna efter sig är otroligt svårt att fylla.


Callisto hoppade fantastiskt igår!

Nästa helg ska han göra årets första tävling. 120 i Mälarhöjden. Sedan följer han förmodligen  med till Norrköping.


Scofield ☆


Det är en fröjd att få sitta på hans rygg!

Min älskade Valence <3

Vad tycker ni om den nya bloggdesignen?

Tusen tack till min duktiga vän Erika för hjälpen! :) ♡ 


Filmer från helgen kommer ikväll!


Lovade för länge sedan bilder på lastbilen.

Här kommer bilder. Uppskattar verkligen min bil varje dag, den är fantastisk att köra och dessutom lastar jag två hästar godkänt. 
 
 
 
 

 

 

 

 
 

Valence var 5:a i 7-star finalen 150 igår! :) ♡


2:a i 150 med mitt hjärta idag! :) ♡


Någon som vet? :)

Skulle vilja börja ge ett par hästar i stallet nyponpulver. Vet att det är tävlingskarens på vissa? Någon som vet något nyponpulver att ge som är tillåtet att tävla på?

Otroligt glad om någon kunnig kunde förklara detta för mig! 

Riktigt duktiga hästar idag!

Valence felfri I 150, tyvärr tyvärr första utanför placering . Bra runda, han kändes väldigt fin. 

Ramius 4 fel I dagens 150, kom på andra hindret. Jag red en urusel väg.

Härligt att kunna gå in in en 150 med båda pojkarna och ändå känna att det känns ganska enkelt. Väldigt glad över det.