__

Onsdag

Det har varit en väldigt bra dag trots att jag är väldigt sjuk fortfarande. Red Lorden i en av våra sommarhagar och han var verkligen hur fin som helst. Jobbade honom mycket i traven först med skänkelvikningar och lite slutor. I galoppen jobbade vi en hel del med samlad galopp och byten på rakt spår. Han känns helt fantastiskt fin just nu. Om två veckor börjar vi småhoppa lite, guuuuuuuuud vad roligt!

Donnis och jag skrittade ut en sväng och hon var väldigt laddad... Red barbacka och myste bara!

Disa kom på kvällen och vi red ut på Kulan och Diablo, det var jättemysigt och båda hästarna var hur fina som helst! Riktigt roligt hade vi också, så trevligt med sällskap i stallet! :)

Imorgon kväll ska jag åka till ridhuset där Amis står. Hon är nu frisk och rids, men är enligt Kicki helt överladdad så hon vill att Amis ska få småskutta lite igen! Vi kommer aldrig satsa på henne men eftersom att hon tycker mycket om att hoppa så gör vi det för hennes skull. Och hennes språng ger en magisk känsla, inte helt lätta att sitta kvar i alltid men hon är fantastisk.

Efter Amis så ska jag rida Scrållan igen, hon ska få hoppa tre hinder på ca 30 cm i rad som kombination bara så hon får vänja sig vid det. På Runsten kan det nämligen vara med kombination på Pay'n jumperna även om man bara hoppar väldigt lågt.

Valence och Caruso vilade idag.

Amis när hon för första gången hoppade 130, trodde nog aldrig att vi skulle landa...


Kicki och hennes fina Amis

Kommentarer
Johanna säger:

Vem är Amis? Har helt glömt bort! Krya på dig :)

2011-12-07 | 20:12:33
Sara säger:

Kan du inte berätta lite mer om den, varför ni inte ska satsa på den osv? :)

2011-12-07 | 20:28:15
Bloggadress: http://saravilhelmsson.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback