__

Kulan och Lorden

Kom precis in igen från stallet. Idag har jag faktiskt segat mig ganska mycket, tittat på tv och tagit det ganska lugnt. Men har iallafall fixat stallet och ridit Kulan och Lorden. Diablo ska jag rida markarbete på banan ikväll!

Nu när jag kom hem och red Kulan och Lorden fick jag en liten påminnelse om hur stora de är. Valle, Caruso och Donna är ju ganska små och väldigt kvicka, så att åka med dem tre till meeting så som vi gjorde nu passade väldigt bra. Kulan och Lorden är betydligt större och lite långsammare i sitt rörelsemönster trots att båda är väldigt energiska.

Kulan och jag tog en ganska lång tur i skogen, han var superfin och väldigt pigg och glad. Lorden och jag var också ute och galoppjobbade en hel del, han känns väldigt fin för att ha varit igång under ordentlig ridning så kort tid. Han är också väldigt fin i kroppen och känns stark, vilket är konstigt eftersom att han vilat 6 veckor och bara skrittats 6 veckor efter det... Menmen, det är ju bara jättekul och skönt. Tror att det är all utevistelse i stora hagar under alla veckor som gjort att han ändå hållt sig så fin i kroppen och muskulärt. Idag jobbade jag både i större galopp i lätt sits och avslutade med att sitta ner och jobba lite med den samlade galoppen, och Lorden var jättefin.

Jag måste verkligen klippa både Lorden och Kulan. Ska klippa Kulan nästa vecka inför Tedträningen med honom. Lorden ska jag försöka klippa i veckan eftersom att han rids så pass mycket igen. Om ca 4 veckor ska vi börja hoppa igen! :) :)

Valence och Caruso fick komma ut i en av de stora gräshagarna idag, och de var väldigt uppskattat måste jag säga. Madonna fick gå i gräshagen precis bredvid dem och hon brallade som en galning i morse, tokfian! Alla tre ska få vila även imorgon.

Kulis <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback